Nogomet
Nogomet

Veliki transfer pred kolapsom: Liverpool ismijao ponudu Bayerna, Klopp ima gužvu u napadu

Bayern se planira povući iz pregovora oko transfera Sadija Manea nakon što je Liverpool odbio treću ponudu…

Sadio Mane (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Transfer Sadija Manea u Bayern činio se gotovom stvari, ali ipak se zakomplicirao.

Kako navodi Mirror, njemački klub mogao bi se povući iz pregovora jer je Liverpool odbio i treću ponudu.

Bavarci su navodno već počeli tražiti alternativu, što sugerira da bi mogli odustati od Liverpoolova napadača.

Maneov transfer u Bayern u opasnosti

Posljednja Bayernova ponuda iznosila je 35 milijuna eura, no u taj je iznos uključen varijabilni dio, što je Liverpool nazvao smiješnim. Redsi traže da tolika bude fiksna odšteta, a uz to bi prihvatili desetak varijabilnih milijuna.

Školska užina često mu je bila jedini obrok, majka mu je skupljala boce, a sad će zarađivati šest milijuna eura godišnje

Nakon šest sezona u provedenih u Liverpoolu Mane je poručio da želi otići s Anfielda ovog ljeta, a prije nego što mu istekne ugovor sljedeće godine. Bayern je pokazao najveći interes, no uspjeh operacije u ozbiljnoj je opasnosti.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić otkrio je da Bavarci rade na nekoliko opcija u napadu jer transferno tržište nije lako i uvijek ovisi o financijskim mogućnostima kluba. Iz tog razloga uvjerava da se ne mogu osloniti na jednu opciju jačanja napadačkog potencijala te da stoga u talonu moraju imati više mogućnosti.

Klopp ima gužvu u napadu

Međutim, prelazak Darwina Nuneza u Liverpool mogao bi natjerati Redse da preispitaju smanjenje potraživanja za Senegalca, što bi mu otvorilo vrata prelaska u minhenski klub.

Liverpool će za napadača Benfice iskrcati fiksnih 75 milijuna eura, a transfer bi mogao doseći 100 milijuna ako se ispuni niz varijabli.

Suigrači spriječili fizički obračun Donnarumme i navijača: Nisu mu oprostili "izdaju"

Ako bi Mane ostao, Juergen Klopp došao bi u nezgodnu situaciju da na raspolaganju ima višak napadača.

Osim Nuneza i Manea, Liverpool ima još Salaha, Firmina, Luisa Diaza, Dioga Jotu i Minamina, dok je Origiju istekao ugovor i već je najavljeno da odlazi s Anfielda.