Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeđaju ga svugdje

Suigrači spriječili fizički obračun Donnarumme i navijača: Nisu mu oprostili "izdaju"

Gianluigi Donnarumma branio je na utakmici Engleska - Italija u Ligi nacija i svoj posao obavio vrlo dobro.

Gianluigi Donnarumma (Foto: Afp)

Po završetku utakmice Lige nacija između Engleske i Italije u Wolverhamptonu umalo je došlo do fizičkog obračuna između talijanskog vratara Gianluigija Donnarumme i jednog navijača Milana.

Sve je započelo još na stadionu Molineux, kada je dio prisutnih Talijana, za koje se pretpostavlja da su navijači Milana, vrijeđao Donnarummu dok je napuštao travnjak.

Razlog je prošlogodišnji odlazak u PSG, koji su pristaše Rossonera protumačile kao čin izdaje. Donnarumma je dijete Milana, sa samo 16 godina debitirao je u prvoj momčadi i odmah je bio hit, a za klub je upisao čak 251 nastup prije negoli je lani po isteku ugovora prešao u PSG.

Dio Milanovih navijača to mu nikad nije oprostio, što su zorno demonstrirali ove subote u Wolverhamptonu.

Kako javlja Corriere della Sera, u početku se činilo da Donnarumma ignorira to vrijeđanje, ali bio je vidno iziritiran. Ušao je u svađu s jednim od navijača koji je čekao vani na autogram igrača dok su hodali prema autobusu reprezentacije. Prštale su uvrede na sve strane prije nego su došli suigrači, zagrlili ga i odveli prema autobusu.

Nastavak je ovo priče još od prošlog ljeta, kad su poslije njegova potpisa u Milanu osvanuli razni transparenti, između ostalih i: "Ne zaboravljamo izdajice, pazi kad se vratiš u Milano."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider