Nogomet
Nogomet

Trener Bilih poslije poraza: "Izgubi, ali igraj nogomet! Klub kao Hajduk ne smije ovako izgledati"

Ivan Leko komentirao je težak poraz Hajduka protiv Rijeke.

Ivan Leko (Foto:Ante Čizmić/Cropix)

U 20. kolu SuperSport HNL-a Hajduk je poražen na domaćem terenu od Rijeke rezultatom 2:1. Svoj komentar ovog susreta dao je trener Bijelih Ivan Leko na konferenciji za medije održanoj nakon što je završio Jadranski derbi.

Leko puca sam sebi u noge: Dinamo nikad lošiji, a Hajduk samoubilački propušta veliku šansu

"Težak dan, velik i bolan poraz doma. Nakon Pule i 3:0, očekuješ reakciju. Prv za Hajduk Digitalo poluvrijeme smo bili dobri, ali drugo, kad trebaš iskoristiti vjetar, opet smo darivali protivnika. Baš loše. Problem je taj što kad dođe malo pritiska i nervoze počnemo nabijati, ne radimo ono što radimo na treningu", rekao je Leko, a prenosi Hajduk.hr.

Torcida izvrijeđala igrače pa im priuštila koncert zvižduka kad su krenuli pozdraviti sjever

"Izgubi, ali igraj nogomet. Ljudi dolaze na ovo vrijeme i minus, teško je nešto pametno reći osim da smo baš bili loši. Ovo nije ni sjena onoga što jedan klub kao Hajduk treba davati na terenu - kazao je Hajdukov trener u uvodu pa nastavio:

"Sad je na nama da dokažemo da nismo kukavice, da imamo osjećaj prema ovom klubu. Sad je vrijeme za frajere, primi kritiku, šuti, digni glavu i u nastoj biti bolji. Dobro je što gore od ovoga ne može."

Rijeka šokirala Hajduk na Poljudu: Labrović obranio penal Livaji u ludoj završnici jadranskog derbija