Nogomet
Nogomet

Unitedovi navijači u nevjerici, fanovi umiru od smijeha: Pogledajte gluposti koje radi najskuplji stoper u povijesti

Harry Maguire potrudio se da njegovi brojni kritičari ponovno imaju municije za napad na njega i njegove nogometne vještine.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kada je u kolovozu prošle godine kompletiran transfera Harryja Maguirea iz Leicestera u Manchester United za rekordno iznos od 87 milijna eura, mnogima nije bilo jasno što Crveni vragovi rade. U svojoj prvoj sezoni Maguire je pokazao da može biti sjajan u obrani, ali i da može nerijetko kiksati.

Mnogi stručni komentatori vjeruju da je United pogriješio i da je takvog igrača mogao pronaći i među amaterima. Maguire je tu teoriju u nedjelju navečer dodatno osnažio u polufinalnoj utakmici FC Cupa u kojoj je Chelsea eliminirao Manchester United s 3:1.

Rebićeve izjave odjeknule u Italiji i Njemačkoj: Bez dlake na jeziku oprao Juventusove zvijezde

Maguire je u 74. minuti postigao autogol za vodstvo Chelseaja 3:0, no mnoge je nasmijao i potaknuo na dodatne salve kritika njegov potez sa samog kraja utakmice.

Tada je zbog driblanja zamalo izgubio loptu, pa ju oduzeo svom suigraču i onda ponovno trčao kao muha bez glave s loptom u nogama. U konačnici je tražio nekoga na suprotnoj strani terena, no dodao je loptu igraču Chelseaja...

Hajdukovo dijete zabilo nož u srce Splićanima: Njegovim golom Rijeka je nadmašila Hajduk u povijesti njihova derbija

"Čovjek, mit, legenda. 87 milijuna eura", to je samo jedan od brojnih komentara u kojima se fanovi sprdaju sa stoperom Manchester Uniteda. Uostalom, pogledajte sami u što se Maguire uvalio i što je sve radio u toj 87. minuti.

Video Harryja Maguirea pogledajte OVDJE.

Čeka nas ludo zadnje kolo, tko će do Lige prvaka? Sve se brzo okrenulo, ovo su kalkulacije