Nogomet
Nogomet

Fabio Capello: "Nikada nisam vidio takvog Ivana Perišića"

Nakon Jurgena Kloppa Perišića je pohvalio i Fabio Capello.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Večeras od 21:00 očekuje nas spektakl u nogometnoj Ligi prvaka. Inter protiv Liverpoola u osmini finala.

Prva utakmica se igra u Milanu, a Inter će imati veliku pomoć hrvatskih reprezentativaca, Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

U posebno dobroj formi igra Ivan Perišić koji će predstavljati probleme obrani Redsa u velikoj utakmici, a nakon pohvala Jurgena Kloppa na njegovu igru se osvrnuo i legendarni Fabio Capello.

Marin Čilić nastavio sa sjajnom formom: U dva seta izbacio neugodnog Nizozemca

"Perišića nikad nisam vidio ovakvog. Ako on bude igrao okomito, Liverpool će imati velikih problema braneći ga", rekao je Capello pa dodao: "Jedini problem koji ima Inter u obrani je nedostatak brzine. Ima i najbolju veznu liniju u Italiji. Mislio sam da će ga Napoli moći zaustaviti, ali jednostavno je prevelika razlika između njih", rekao je Capello o sjajnom hrvatskom napadaču.

Klopp o Perišiću

U jučerašnjoj najavi utakmice protiv Intera trener Liverpoola Jurgen Klopp istaknuo je jednog igrača Intera i to baš Perišića kojeg je trenirao.

"Moram izdvojiti Perišića, jedva ga čekam vidjeti. S njim sam osvojio duplu krunu u Njemačkoj i divim mu se. Jako mi se sviđa kao igrač'', rekao je iskusni njemački stručnjak.

Iz Seville stižu loše vijesti za Dinamo: Rakitić se priključio treninzima, ali nije baš sve tako crno

Perišić igra odlično s 33 godine, a još nije poznata njegova sudbina za nastavak karijere. Inter mu prema pisanju talijanskih medija nudi novi ugovor jer mu sadašnji istječe ovog ljeta, a nije poznato hoće li ga potpisati ili će pronaći novi klub.

Hrvatski reprezentativac je za Inter odigrao 236 utakmica. Zabio je 50 golova i 43 puta asistirao.

  • Perišić i Inter su vezani ugovorom do ljeta 2022. godine
  • Perišić bi mogao postati slobodan igrač za nekoliko mjeseci
  • Jedan od najboljih igrača Intera zadnjih 10-ak godina