Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posljednje pripreme

Iz Seville stižu loše vijesti za Dinamo: Rakitić se priključio treninzima, ali nije baš sve tako crno

Ivan Rakitić trebao bi nastupiti u play-offu osmine finala Europske lige između Seville i Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama i Seville ovog četvrtka od 21 sat igraju prvi susret play-offa osmine finala Europske lige u Španjolskoj, a na posljednjem treningu pojavio se i Ivan Rakitić.

Iako je bivši hrvatski reprezentativac izostao s treninga u ponedjeljak i utorak te tako izazvao zabrinutost među navijačima andaluzijske momčadi, danas je ipak odradio trening i trebao bi konkurirati za sutrašnji dvoboj.

Nije poznato zbog čega je Rakitić propustio dva treninga, a točan razlog nisu saznali ni španjolski mediji koji su pak nagađali da se vrlo vjerojatno radi o ozljedi ili pak zarazi koronavirusom.

Martial i Corona su upitni za Dinamo

Srećom po Sevillu, Rakitić se vratio, ali zato se momčadi još uvijek nisu priključili Anthony Martial i Jesus Corona. Istina, Martial je samostalno odradio trening, dok o Coroni još uvijek nema riječi, prenosi španjolski Mundo Deportivo.

Za sada je tek sigurno da će trener Lopetegui za dvoboj protiv Dinama imati na raspolaganju Jesusa Navasa i Luisa Ocamposa koji su se oporavili od teških ozljeda.

gol expired Imaju poseban motiv u utakmici s Dinamom: Važan igrač Seville otkrio zašto divider

Inače, Rakitić je ove sezone u dosta dobroj formi. Ove sezone je upisao 21 nastup u La Ligi, zabio dva gola i dodao tri asistencije, a u Ligi prvaka je odigrao pet utakmica i zabio dva gola uz jednu asistenciju.

Sevilla želi u finale Europske lige

Za kraj dodajmo da Sevilla pod svaku cijenu želi preskočiti Dinamo i doći do ovosezonskog finala Europske lige koji se igra na njihovom stadionu na kojem će sutradan biti čak 1700 navijača Dinama koji su razgrabili ulaznice za gostujući sektor.

  • Finale Europske lige igra se na stadionu Seville 18. svibnja
  • Sevilla je šest puta osvajala Europsku ligu
  • Ivan Rakitić lovi svoj drugi naslov u Europskoj ligi

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider