Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne zna se razlog

Dobre vijesti za Dinamo pred Sevillu: Trojica propustila trening, među njima i Ivan Rakitić

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić mogao bi propustiti utakmicu Seville i Dinama.

U četvrtak nas očekuje dvoboj Seville i Dinama u play-offu osmine finala Europske lige. Dinamo u Španjolsku putuje u srijedu u jutarnjim satima, a Sevilla odrađuje zadnje pripreme.

Trener Seville Julen Lopetegui našao se u problemima pred utakmicu s hrvatskim prvakom. Na večernjem trening u ponedjeljak nije bilo Ivana Rakitića, Anthonyja Martiala i Jesusa Corone.

Nije poznato zbog čega su propustili trening, a točan razlog ne znaju ni španjolski mediji. Vjerojatno se radi o ozljedi ili zarazi koronavirusom, no ništa nije potvrđeno iz tabora Seville.

Branko Ivanković (Foto: AFP) Samo su četvorica hrvatskih nogometaša popularnija od Branka Ivankovića, iza njega i Diego Simeone divider

Navijače Seville sigurno veseli povratak Jesusa Navasa (36), koji je tri i pol mjeseca izbivao s travnjaka, a koji je sa Sevillom triput osvajao drugo najjače europsko klupsko natjecanje.

Navas je odradio trening s momčadi i mogao bi biti spreman za sudar s Dinamom.

Rakitić propušta Dinamo?

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je jedan od najboljih igrača Seville i njegov izostanak bi sigurno bio veliki udarac za španjolski klub koji je protiv Dinama veliki favorit, ali sigurno da se Modri neće tako lako predati.

gol expired Dinamo šalje milijunsko pojačanje na novu posudbu uoči okršaja sa Sevillom divider

Rakitić je ove sezone u dosta dobroj formi. Ove sezone je upisao 21 nastup u La Ligi, zabio dva gola i dodao tri asistencije, a u Ligi prvaka je odigrao pet utakmica i zabio dva gola uz jednu asistenciju.

Sevilla želi finale

''Ne samo da smo momčad sa šest naslova pobjednika tog natjecanja nego ove godine imamo i sjajnu priliku jer se finale igra na našem terenu," izjavio je Sevillin predsjednik José Castro za klupski radio.

"Ostaje još puno za ulazak u to finale. Ponašat ćemo se apsolutno skromno kako bi smo to postigli. Svi igrači koji dođu kod nas žele biti dijelom naše povijesti u Europskoj ligi," dodao je.

  • Finale Europske lige igra se na stadionu Seville 18. svibnja
  • Sevilla je šest puta osvajala Europsku ligu
  • Ivan Rakitić lovi svoj drugi naslov u Europskoj ligi
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider