Nogomet
Nogomet

Bjelica nakon novog poraza jasno poručio: "Ne želim dati ostavku dok god me predsjednik želi"

Osijek je u četvrtom kolu HNL-a poražen na gostovanju kod Istre 1961 u Puli.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kriza u kojoj se već neko vrijeme nalazi nogometni klub Osijek polako poprima razmjere katastrofe.

Nakon debakla protiv kazahstanskog Kizilžara, Osječani nisu imali izbora nego se okrenuti izazovima u HNL-u, ali tu su zadobili još dva neugodna udarca, od kojih je posebno bolan bio onaj sinoćnji.

Proteklog vikenda remizirali su u Gradskom vrtu sa Slaven Belupom (0:0), da bi ove subote izgubili kod Istre 1961 u Puli, iste one Istre koja je bila bez ijednog osvojenog boda, sve dok joj u goste nije došao Osijek.

U takvoj situaciji jasno je da se Bjelica poslije utakmice suočio s pitanjem o ostavci.

"Ne razmišljam o ostavci. Razgovarao sam već s predsjednikom, on želi da ostanem. Možemo pričati ponovno, ali dok čelnik kluba tako misli, ja ću biti trener", decidirano je izjavio Bjelica.

Utakmicu je prokomentirao na sljedeći način:

"Bila je ovo izjednačena utakmica, Istra je zabila taj jedan gol i zasluženo pobijedila. Ja im na tome čestitam, a mi smo baš u negativnom razdoblju, izgubili smo samopouzdanje, teško nam je postići pogodak iako smo i danas imali dobrih i šansi i polušansi. Krenuli smo s dva napadača i Caktašem iza njih, ni to nije upalilo. Jako smo razočarani sa zadnje tri utakmice, situacija je baš teška, ali pokušat ću probuditi momčad."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore