Nogomet
Nogomet

Barca dogovorila novo veliko pojačanje, ali ima hitan slučaj: Jedna od dvije velike zvijezde mora otići

Barcelona je nadomak novog velikog ulaznog transfera, ali hitno mora prodati jednu od svojih zvijezda kako bi napunila blagajnu…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Barcelona je nadomak realizacije novog velikog transfera. Španjolski mediji pišu da su Katalonci izbacili iz igre Chelsea te su sve dogovorili sa stoperom Seville Julesom Koundeom.

Totalni cirkus i potoci gnjeva u Srbiji: "Neviđeni skandal! Planirali šahovnicu na rukavu Orlova"

Sada slijedi samo konačni dogovor sa Sevillom, ističe se da su pregovori u završnoj fazi, te zaključenje operacije. Tu nije kraj Barcinih ambicija; na meti su joj još i bekovi Chelseaja Cesar Azpilicueta i Marco Alonso.

Kounde stiže u Barcelonu

Međutim, da bi doveli nove igrače, Katalonci moraju nekoga dobro prodati kako bi izbalansirali bilancu i zadovoljili uvjete FIFA-ina fair-playa. I to hitno.

Gerrard uveo bizarna pravila: Obavezne japanke pod tušem, a najgoreg na treningu čeka posebna majica

Barca na sve moguće načine pokušava prodati Frenkieja de Jong Manchester Unitedu, koji je poslao najbolju ponudu, ali Nizozemac se ne da tako lako s Camp Noua.

Već je poslao jasnu poruku da ne namjerava prihvatiti transfer. Možda bi i otišao da se ne radi o Unitedu jer tamo očito ne želi.

Barca će ga pokušati natjerati na odlazak prijedlogom da pristane na smanjenje plaće. Katalonci tvrde da je to jedini način kako da ostane u Barci.

De Jong ili Ter Stegen moraju otići

Mali su izgledi za uspjeh jer De Jong ima čvrst ugovor, koji istječe tek 2026. Ako odluči ostati, Barca ga mora poštovati.

Svjesni da s De Jongom neće tako lako izaći na kraj, Katalonci su počeli razmišljati o alternativi. Cadena SER tvrdi da je sljedeća opcija prodaja Marca-Andrea ter Stegena.

Majstorski potez Benzeme, Hazard konačno zabio: Ancelotti najavio udarnu postavu, evo što je s Modrićem

Plaća njemačkog vratara iznosi 7 milijuna eura, a sljedeće će godine još porasti. Osim toga, u Barci su navodno mišljenja kako njegov učinak posljednjih sezona opada i da je možda zadnji čas za lukrativnu prodaju.