Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Dalić odgovorio hoće li mijenjati postavu i zaplakati kao protiv Rusije na Poljudu: "To smo već svi upisali"

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić najavio je za Dnevnik Nove TV odlučnu kvalifikacijsku utakmicu s Armenijom…

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening na Maksimiru uoči sutrašnje utakmice protiv Armenije. Vatrenima treba pobjeda kako bi mirno osigurali odlazak na Europsko prvenstvo.

Ovo Hrvatska ne pamti: Bizarno i neviđeno! Prvi put u povijesti Vatrenih

Izbornik Dalić definitivno je ostao bez Marka Pjace koji i dalje osjeća tegobe s mišićem, Ivušić nije bio na treningu zbog osobnih razloga, ali bit će na raspolaganju sutra. No, zato su ponovno trenirali Josip Juranović i Luka Sučić koji nisu bili spremni za utakmicu protiv Latvije. Što se tiče sastava, ne bi trebalo biti značajnijih promjena u odnosu na prvih 11 protiv Latvije.

„Zasad je jedini problem Pjaca, nije trenirao i on će izostati iz kadra. Juranović, Beljo i Sučić su u uredu, mislim da na njih možemo računati“, kazao je izbornik Dalić za Dnevnik Nove TV u najavi sutrašnje utakmice.

VIDEO Kako ovo nije poništeno!? Pogledajte gol u velikom turskom derbiju čije priznavanje je sve šokiralo!

U kakvom su stanju Kramarić i Ivanušec?

„U Latviji smo ih malo duže držali na terenu, da uhvate ritam i da im bude dobra priprema za utakmicu s Armenijom. Mislim da su u redu obojica. Nitko se nije žalio nakon utakmice, svi su zdravi i spremni. Nadam se najboljem.“

Ima li potrebe što mijenjati u prvih jedanaest nakon pobjede u Latviji?

„Odigrali smo zaista jednu dobru utakmicu; s pristupom, s odgovornošću, s agresijom. Sve je bilo dobro. Nemamo potrebe puno mijenjati, a ako ćemo nešto mijenjati, bit će to minimalno i samo zbog taktike“, kazao je izbornik Dalić, a ostatak razgovora pogledajte u videoprilogu.