Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dobro za naše navijače

Ovo Hrvatska ne pamti: Bizarno i neviđeno! Prvi put u povijesti Vatrenih

Zanimljiv je podatak da Armeniju u Zagreb nije došao pratiti niti jedan službeno prijavljeni armenski navijač, ali ni novinar.

Hrvatska nogometna reprezentacija (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening na Maksimiru uoči sutrašnje utakmice protiv Armenije. Vatrenima treba pobjeda kako bi mirno osigurali odlazak na Europsko prvenstvo.

Izbornik Dalić ostao je bez Marka Pjace, koji i dalje osjeća tegobe s mišićem, Ivušić nije bio na treningu zbog osobnih razloga, ali bit će na raspolaganju sutra.

Armenija bez navijača i novinara u Zagrebu

No zato su ponovno trenirali Josip Juranović i Luka Sučić, koji nisu bili spremni za utakmicu protiv Latvije. Što se tiče sastava, ne bi trebalo biti značajnijih promjena u odnosu na prvih 11 protiv Latvije.

Scena s utakmice Fenerbahce - Besiktas VIDEO Kako ovo nije poništeno!? Pogledajte gol u velikom turskom derbiju čije priznavanje je sve šokiralo! divider

Zanimljiv je podatak da Armeniju u Zagreb nije došao pratiti niti jedan službeno prijavljeni armenski navijač, ali ni novinar. Prilično bizarno. Ne pamti se takav slučaj u novijoj povijesti hrvatske reprezentacije, barem kada su natjecateljske utakmice u pitanju.

To je dobra vijest za hrvatske navijače jer će južna tribina Maksimira biti otvorena za domaće navijače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider