Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOJE TU PRAVILO VRIJEDI?

VIDEO Kako ovo nije poništeno!? Pogledajte gol u velikom turskom derbiju čije priznavanje je sve šokiralo!

Na derbiju turskog nogometnog prvenstva za žene, između Fenerbahčea i Bešiktaša, viđen je gol s kakvim se vjerojatno nikad niste susreli.

Scena s utakmice Fenerbahce - Besiktas (Foto: screenshot)

Teško da bismo na bilo koji način spominjali utakmicu ženskog nogometnog prvenstva Turske, u kojoj je Fenerbahče slavio protiv Bešiktaša rezultatom 3:2, da nismo vidjeli uistinu nevjerojatan pogodak.

Riječ je o pogotku koji su gošće postigle u četvrtoj minuti sudačke nadoknade te smanjile rezultat na 3:2, što im na kraju ipak nije pomoglo.

Zna li itko kako ovaj gol nije poništen?

No gol je to koji je mnoge ostavio u šoku time što ga je sutkinja priznala. 

Naime, vratarka je nakon akcije domaćih uzela loptu u svoj posjed i krenula s njom prema naprijed. S leđa joj je došla napadačica Bešiktaša Donjeta Halilaj, koja joj je onda, vjerojatno iz frustracije, izbila joj glavom loptu iz naručja, nakon čega ju je nogom poslala u gol.

Na iznenađenje svih, sutkinja je pokazala na centar, time priznavši gol gošći, koji im ipak nije bio dovoljan za povratak u susret.

Je li stvar u tome da prema mišljenju sutkinje lopta nije bila u potpunoj kontroli vratarke, odnosno ona je na njoj trebala imati obje ruke? To se nekako istaknula kao jedino objašnjenje.

Taj bizarni pogodak, za koji je teško objasniti kako nije poništen, pogledajte u nastavku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider