Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zidane zaslužan

VIDEO Modrić zaludio velebni Bernabeu: Ovo se ne viđa često

Luka Modrić još je jednom podigao cijeli stadion na noge...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek je četiri utakmice na kormilu Real Madrida, ali novi trener 'kraljeva' Zinedine Zidane već pokazuje da će biti veliki trener. Francuski nogometni stručnjak u svom prvom angažmanu kao glavni trener neke momčadi pokazuje koliko dobro poznaje i razumije igru na trenerskoj razini.

Evo tko će obraniti Barcu od Reala: Milijuni za Neymara i pojačanje iz Uniteda

Real Madrid je u nedjelju u sklopu 22. kola španjolske Primere slavio kod kuće protiv Espanyola sa 6:0, a to je ujedno bila treća pobjeda Zizoua uz remi iz prošlog kola i gostovanja kod Betisa. Zidane je u drugom poluvremenu utakmice pokazao da je svjestan o kojim igračima ovisi njegova momčad, jer je gotovo pola sata prije kraja povukao našeg Luku Modrića iz igre. Isto je napravio i s njegovim partnerom u vezi - Tonijem Kroosom.

Ono što je Modrić doživio u 63. minuti kada je pomoćni sudac podigao semafor s njegovim brojem doživljavaju tek igrači koji postignu hat-trick ili naprave nešto spektakularno. Modrić je upisao asistenciju, ali ovacije prepunog Santiago Bernabea zaradio je svojim igrama u posljednje tri i pol godine.

"Luka, Luka Modrić, Modrić", orilo se stadionom, navijači su stajali i pljeskali hrvatskom 'motoru' koji pokreće jedan od najvećih nogometnih klubova i najpoznatijih sportskih brendova. Ovakve ovacije rijetko kada dobije i najbolji igrač Reala Cristiano Ronaldo.

Otkako je zamijenio Rafu Beniteza na klupi Reala, Zidane je u svega mjesec dana preporodio nekolicinu igrača. Među njima je i Modrić, kojem je Francuz dao potpunu slobodu u igri, što se jasno vidi iz videa na kraju teksta. Modrić igra od svog do suparničkog šesnaesterca i pritom nema gotovo nikakavih restrikcija. S takvim ovlastima od hrvatskog reprezentativca dobivamo njegovu najbolju verziju.

Modrić je isto tako miljenik novog trenera Zidanea, koji je srdačno zahvalio Luki nakon izlaska s travnjaka. Taj trenutak u utakmici protiv Espanyola samo je još jedan u nizu dokaza da je Hrvat daleko više od 'običnog' radnika u sredini terena. On je tiha i nenametljiva ikona Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider