Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet je onaj stari

VIDEO Gotovo savršeni hat-trick i čudesan pogodak Ronalda u potapanju Katalonaca

Odličnu utakmicu odradili su nogometaši Real Madrida u sklopu 22. kola španjolske Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uvjerljivu pobjedu upisao je Real Madrid u sklopu 22. kola španjolske Primere. Na Santiago Bernabeu potopljen je Espanyol s čak 6:0. Tri pogotka i gotovo savršeni hat-trick (zabio golove lijevom i desnom nogom, te glavom, ali nisu bili zaredom) postigao je Cristiano Ronaldo, dok se hrvatski reprezentativac Luka Modrić upisao u asistente.

Real je nakon svega 16. minuta utakmice imao visokih 3:0, nakon što su mrežu zatresli Karim Benzema, Cristiano Ronaldo (jedanaesterac) i James Rodriguez kojem je loptu dodao Modrić. U posljednjim trenucima prvog dijela Ronaldo je postigao prekrasan pogodak, nakon što je kratkim driblinzima izbacio dvojicu igrača Espanyola i onda topovski zakucao loptu u mrežu lijevom nogom s ruba kaznenog prostora.

U drugom poluvremenu tempo utakmice je splasnuo, pa se na sljedeći pogodak čekalo sve do 82. minute kada je Ronaldo pogotkom glavom kompletirao savršeni hat-trick. Četiri minute kasnije Duarte je autogolom postigao konačnih 6:0.

Luka Modrić igrao je do 63. minute u redovima Reala, te je pri izlasku s travnjaka zavrijedio ovacije navijača koji su ustali na noge i gromoglasno pljeskali. Drugi Hrvat u Realu Mateo Kovačić nije dobio priliku trenera Zinedinea Zidanea.

Real je pobjedom stigao na samo bod zaostatka za Atletico Madridom, dok za Barcelonom i dalje zaostaje četiri uz to da Katalonci imaju utakmicu manje na svom kontu.

Sporting iz Gijona je kao gost iznenadio Valenciju svladavši ju na Mestalli sa 1-0 (0-0) i s ta tri boda pobjegao iz zone ispadanja, a mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović igrao je za Sporting od 77. minute.

Jedini gol na utakmici postigao je Sanabria (50-11m). Sporting je sada 17. na ljestvici sa 21 bodom i utakmicom manje, te ima bod više od 18. Granade koja se nalazi u zoni ispadanja. Valencia tako niti 11. utakmicu zaredom u Primeri nije stigla do pobjede, a devet od tih 11 susreta vodio je novi trener Gary Neville. "Šišmiši" su trenutačno 12. na ljestvici sa 25 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider