Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u svom svijetu

VIDEO Otkriveno što je bahati Neymar poručio Albi za vrijeme utakmice

Priča oko ponašanja Brazilca Neymara ne stišava se ni na dan vrlo važne utakmice za Barcelonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras su na rasporedu utakmice 34. kola španjolske Primere među kojima posrnula Barcelona gostuje kod neugodnog Deportiva. Još se ne stišava priča oko katastrofalne serije rezultata Barcelone koja je ispala iz Lige prvaka i došla na prag gubitka titule u domaćem prvenstvu, nakon što je imala +13 bodova u jednom trenutku.

Jedan od glavnih krivaca za takav niz je i forma Neymara, koji u posljednjih pet utakmica nije postigao pogodak, malo zbog nesreće, no velikim dijelom zbog svoje bahatosti i bavljenjem pogrešnim stvarima. Brazilac ne živi sportskim životom zbog čega su u Barceloni iznimno zabrinuti. Neymaru se sve više predbacuje da više razmišlja o noćnim provodima i naslikavanju s "dežurnim ljepoticama" po društvenim mrežama nego o nogometu.

Još do jučer nikome nije smetalo što je Neymaru dopušteno da odleti u Brazil na rođendansku zabavu svoje sestre, a sada je to odjednom problem i znak nepoštivanja klupske discipline. Odjednom se primjećuje kako je na komemoraciju Johanu Cruyffu došao u sunčanim naočalama i šiltericom okrenutom naopačke, čime je navodno pokazao nepoštovanje prema klupskoj legendi, a zna se da je Cruyff bio protiv dovođenja Neymara, jer je smatrao da će momčad trpjeti zbog rivaliteta s Messijem.

Kad sve to povežete s maratonskim pregovorima oko produženja ugovora i ponovno pokrenutim špekulacijama oko koketiranja s Realom, pa mnogobrojnim kontroverznim izjavama njegova oca i menadžera te velikim problemima sa španjolskim i brazilskim poreznim vlastima, lako je zaključiti da bi se u narednih nekoliko dana mogla otvoriti nova medijska fronta protiv Neymara, posebice ako Barcelona posrne u sljedećem kolu Primere - kod Deportiva.

Njegova bahatost van travnjaka zakoračila je i na sami travnjak. Neymara smo često puta znali viđati pognute glave nakon žestokih nasrtaja suparnika ili u slučajevima kada ga netko od suigrača ne posluži pravovremeno loptom, no i to se sada promijenilo.

Na posljednjoj utakmici protiv Valencije (1:2) Neymar je u jednom trenutku tražio fizički obračun s Antoniom Barraganom, a navodno ga je nakon utakmice gađao bočicom vode u tunelu koji vodi do svlačionica.

Veliko nepoštovanje pokazao je prema suigraču Jordiju Albi, kojem je poručio 'Je.. se! Imaš problema? Ha?'. Takvog Neymara dosada još nismo vidjeli. Zašto to recimo ne napravi Luisu Suarezu ili Leu Messiju?

Neymara se već počinje uspoređivati s Ronaldinhom, odnosno njegovom posljednjom fazom na Camp Nouu, kada je dolazio na treninge izravno s noćnih tuluma okružen tucetom starleta. Iako je Ronaldinho „do groba“ zadužio Barcelonu pretvorivši je iz gubitničkog u pobjednički klub, ona se s njim beskompromisno obračunala. Hoće li isto napraviti s Neymarom? Njega, za razliku od Ronaldinha, može masno 'utrapit' za minimalno 150 milijuna eura...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider