FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Okršaj u Saitama Areni

FOTO Cro Cop maksimalno spreman, Korejcu se ne piše dobro

Mirko Filipović i Hyun Man Myung obavili su vaganje dan uoči velikog okršaja...

Najbolji hrvatski MMA borac Mirko Filipović i Južnokorejac Hyun Man Myung obavili su vaganje dan uoči okršaja u legendarnoj tokijskoj Saitama Areni.

Vaga je pokazalo da Cro Cop u ovom trenutku teži 104.7, a Južnokorejac 114.8 kilograma. Mnogi će reći da je Cro Cop na svojoj optimalnoj težini, što znači da je maksimalno spreman za meč. Koliko se može zamijetiti po fotografijama, vaganje je prošlo je bez problema i međusobnog zadirkivanja.

Cro Cop s nestrpljenjem očekuje povratnički meč u okviru prvog kruga natjecanja Grand Prixa japanske organizacije Rizin. Hrvatski borac u ring ulazi kao posljednji od onih koji se bore za sljedeću rundu Grand Prixa, koji se nastavlja 29. prosinca i završava dva dana kasnije na Staru godinu polufinalem i finalem u istom danu.

Borbu Cro Copa i Korejca Hyun Man Myunga gledajte ove nedjelje u večernjim satima na Novoj TV, a cijeli Rizinov event koji uključuje i prvo kolo Grand Prixa gledajte UŽIVO i besplatno na GOL.hr-u od 8:00 po hrvatskom vremenu (prijenos je moguće gledati isključivo s područja RH).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider