FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ma kakva mirovina

Cro Cop najavio povratničku borbu: 'Spreman sam nekoga isprašiti'

Mirko Filipović u nedjelju se vraća u Saitama Arenu nakon osam godina

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još samo dva dana ostala su do prvog kruga natjecanja Grand Prixa japanske organizacije Rizin. U nedjelju od 8 ujutro po hrvatskom vremenu kreću obračuni za četvrtfinale.

Cro Cop u ring ulazi kao posljednji od onih koji se bore za sljedeću rundu Grand Prixa koji se nastavlja 29. prosinca i završava dva dana kasnije na Staru godinu polufinalom i finalom u istom danu. Mirkov protivnik je malo poznati Korejac Hyun Man Myung koji je dosad imao tek pet profesionalnih mečeva.

Manje od dva dana uoči povratka u ring nakon kratke mirovine Cro Cop je najavio svoj prvi meč u ovoj organizaciji.

"Borbe koje sam dosada odradio u Japanu samo su lijepa sjećanja. Dobro sam se pripremao za ovu borbu i volim ovaj sustav natjecanja u kojem se borimo po kolima. Vjerujem da sam spreman isprašiti nečiju guzicu", rekao je Filipović.

"Iskustvo je na mojoj strani i drago mi je da je borba u Japanu. Nedavno sam napunio 42 godine i još uvijek jako uživam u treninzima, borbama i svemu što ovaj sport donosi. Ne razmišljam o mirovini. Eventualna teška ozljeda mogla bi prekinuti moju karijeru, ali ako se to ne dogodi ne mislim se još oprostiti", tvrdi Cro Cop.

Borbu Cro Copa gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV, a cijeli event Rizin World Grand Prix pratite od 8:00 ujutro na GOL.hr-u besplatno i uživo putem LIVE STREAMA (samo za čitatelje s područja RH).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider