FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nedjelja u 8:00

Tko je čovjek koji želi srušiti hrvatsku legendu pred japanskim navijačima?

Mirko Filipović u nedjelju se vraća u Saitama Arenu nakon osam godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još malo je ostalo do prvog kruga Grand Prixa japanske organizacije Rizin. U nedjelju od 8 ujutro po hrvatskom vremenu kreću obračuni za četvrtfinale, ali na Rizinovom eventu vidjet ćemo i borbe koje nisu u GP konkurenciji.

Cro Cop u ring ulazi kao posljednji od onih koji se bore za sljedeću rundu Grand Prixa koji se nastavlja 29. prosinca i završava dva dana kasnije na Staru godinu polufinalom i finalom u istom danu. Mirkov protivnik je malo poznati Korejac Hyun Man Myung koji je dosad imao tek pet profesionalnih mečeva.

Prije tri godine u debiju je tehničkim nokautom svladao Doo Hwan Kima, a zbog nedopuštenih udaraca u meču s Yutom Nakamurom 2014. je upisao prvi poraz. Myung potom prelazi u Road FC gdje prošle godine upisuje dva ekspresna uspjeha. 190 cm visoki i skoro 120 kg teški udarač za 35 je sekundi svladao Jaira Kusunokija, a za samo 17 Lingyua Lianga,

Te pobjede donijele su mu napokon i nekog malo zvučnije protivnika. U travnju ove godine, njegovoj posljednjoj borbi, svladao ga je Samoanac 'Mighty Mo'.

''U posljednje vrijeme napredujem na svjetskim ljestvicama, ali dosad nisam imao previše prilike pokazati sve što znam. Ovaj put se nadam da ću svima pokazati što mogu. Moram najprije pobijediti sebe pa svog protivnika'', rekao je Korejac u izjavi prije okršaja s Mirkom.

Što točno može Hyun Man Myung vidjet ćemo ove nedjelje od 8:00 ujutro u izravnom i besplatnom prijenosu (za čitatelje s područja RH) na GOL.hr-u te u večernjem terminu na Novoj TV.

Hoće li Cro Cop pobijediti Hyun Man Myunga (nedjelja od 8:00 UŽIVO na GOL.hr)?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider