Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mamili uzdahe s tribina

Skidajte se do kraja: Vatreni pokazali koliko im znače navijači, "najgore" prošao Rakitić

Hrvatski nogometaši bili su oduševljeni podrškom s tribina u utakmici protiv Nigerije na otvaranju Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Hrvatski nogometaši zasluženo su slavili na otvaranju Svjetskog prvenstva u Rusiji u susretu protiv Nigerije. Bilo je 2:0 za Vatrene, nakon što Oghenekara Eteba (autogol) i Luka Modrić zabili golove za pobjedu.

Kao što smo rekli, susret se igrao u Rusiji, točnije Kalinjingradu, no atmosfera je bila kao da se igra u Hrvatskoj. Stadionom su se orile hrvatske pjesme i hrvatsko navijanje. U takvoj atmosferi našim igračima nije bilo teško pružiti svoj maksimum, a koliko im je značila podrška navijača pokazali su nakon utakmice.

Većina igrača otišla je do tribina i poklanjala svoje dresove navijačima u znak zahvale. "Najgore" je prošao Ivan Rakitić, koji je ostao samo u gaćama. Skinuo je sa sebe doslovno sve osim gaća, u kojima se ubrzo nakon toga pokupio u svlačionicu.

Nigerijci nisu mjerilo temperamenta i nogometnog navijanja, pa naše navijače očekuje pravi test u idućem kolu. Hrvatska i Argentina igraju 21. lipnja u Nižnji Novgorodu, a nakon pobjede na otvaranju za očekivati je da ćemo i tamo imati gromoglasnu podršku s tribina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider