Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte popise igrača

Spektakl na Četiri kafića: Dalić na klupi, a pokraj njega Livaja i "miljenik" iz Rusije?

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić na turniru "Četiri kafića" vodit će nikad jači Antique za koji će igrati Marko Livaja, a kraj njega bi na klupu trebao sjesti ozlijeđeni Nikola Kalinić.

Splitski pandan zagrebačkoj Kutiji Šibica, ali humanitarnog karaktera, poznati malonogometni turnir "Četiri kafića memorijal Dino Petrinović" igrat će se 19. put po redu na Gripama, a ovaj put skuplja se za djecu s problemima u razvoju iz centra "Mir" u Rudinama.

Ulaz u dvoranu bit će dozvoljen isključivo uz covid potvrda, ali ispred će biti moguće napraviti antigenski test od 50 kuna. Ulaznice se prodaju na šankovima četiri kafića, a ostane li koja na dan će se moći kupiti na blagajni dvorane Gripe.

S obzirom na tradiciju i na snagu ovogodišnje zvjezdane postave na i uz parket, teško da će ljubitelji malog nogometa i ljudi s mogućnostima i voljom za pomoći toliko čekati.

Uz Dalića na klupi Nikola Kalinić?

U polufinalu će se igrati "Kauri" i "Camel" odnosno "Antique" i "Vivas", za koje će igrati mnoge domaće zvijezde, uglavnom hajdukovci, a prvi među jednakima bit će aktualno splitsko božanstvo – Marko Livaja.

A oko njega su Gordan Buljat i društvo okupili momčad iz Antiquea, zvijezdi Hajduka dodali su Božidara Radoševića, Josipa Vukovića, Marina Tomasova, Stipu Biuka, Ivana Perišića, a na klupi Zlatko Dalić s nešto izmijenjenim stručnim stožerom u kojem bi trebao biti i ozlijeđeni Nikola Kalinić i Robert Jarni.
Možda je dobro što je Kale spriječen igrati jer je pitanje koliko bi igrao kod Dalića s obzirom na njihovu prošlost iz Rusije…

Đolonga doveo svog sina, Šimića i Praliju i njihove sinove

Vivas bar će s klupe voditi Darko Miladin, a zaigrat će Roko Šimić uz oca Darija Nenad i Luka Pralija te Niko Đolonga, čijeg oca Vlatka, vlasnika Vivasa, neće biti na parketu zbog loše forme. Zato stiže Danijel Pranjić, Igor Musa, Tonći Gabrić, Darko Butorović, Mate Bilić, Hrvoje Vejić, Stanko Bubalo, Marko Brkljača, Šime Hrgović, Roko Jureškin, Stipe Vulikić.

Camel će i voditi osnivač turnira i rekorder po broju nastupa Ivica Mornar, koji je stiže u finom društvu. Brani Stipe Pletikosa, u polju Ivan Strinić, Nikola Katić, Mario Vušković, Marin Ljubičić, Drago Gabrić, Jere Vrcić, Tonio Teklić, Mario Maloča, Kažimir Vulić, a ovaj put u drugoj ulozi, Danije Subašić u špici. Na klupi će sjediti Robert Prosinečki i Hari Vukas.

Golmani u napadu

U polufinalu će na Kauri, koji je na golmana napadača odgovorio iberom. Uzeo je reprezentativnu jedinicu Ivu Grbića i pogurao ga u napad. Zašto golman? Valjda jer su dobri sidraši i jer ih ima još trojicu. Na popisu su još Matej Delač, Antonio Ježina i Lovre Kalinić.

A s njima su Filip Krovinović, Nikola Pokrivač, Nikola Moro, Dino Skorup, Špiro Peričić, Andrija Balić, Petar Bosančić, Stipe Bačelić - Grgić, Marin Jakoliš, Ivan Čalušić, Antoni Kalik, Domagoj Bradarić i teniski „Livaja“ Borna Gojo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider