Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dobio je informacije

Makedonski novinar tvrdi da je Tot pretučen, brat rukometaša demantirao nasilje

Denis Tot je preminuo u bolnici u Skoplju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku i regiju šokirala je vijest o smrti 27-godišnjeg hrvatskog rukometaša Denisa Tota.

Njegov život je završio u bolnici u Skoplju. Tot je u noći sa srijede na četvrtak, u 4:11 primljen u bolnicu bez, kako je izvijestila sjevernomakedonska policija, vidljivih tragova nasilja.

No postoje dvije verzije priče. Prva je bila da je hrvatski rukometaš navodno pretučen, a druga da je preminuo od srčanog udara. Tu vijest o srčanom udaru potvrdio je Boris Tot, brat preminulog rukometaša.

"Hvala lijepo gospodi novinarima na 'profesionalno' obavljenom poslu.

Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih tjelesnih ozljeda, tuče i ostalih gluposti koje su tijekom cijelog dana bile pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet", objavio je Boris Tot.

gol expired Lokomotiva dovela dvojac iz Ukrajine, Pivarić im je prevoditelj: "Tata mi je morao u rat" divider

Najpoznatiji makedonski rukometni novinar Goran Antevski, urednik specijaliziranog rukometnog portala "24 Rakomet", tvrdi da je Tot ipak pretučen.

Antanevski je prepričao kakve je informacije dobio iz bolnice i kluba u kojem je Tot igrao.

''Iz bolnice su rekli da nema vanjskih tragova nasilja, ali prema našim saznanjima ima puno unutarnjih. To smo provjerili s ljudima koji rade u bolnici. Jasno je kako se čovjeka može pretući i bez da se izvana išta vidi'', kaže Antanevski za Slobodnu Dalmaciju.

gol expired Nogometaš Dinama: ''Bruno Fernandes prati naš nogomet, on je uvijek uz mene'' divider

''Kako vrijeme odmiče, pojavljuje se sve više verzija događaja. Mnogo je teorija, priča ide od čovjeka do čovjeka. Ovo je postala glavna vijest. Neki govore i o tome da su snimke nadzornih kamera postojale, ali su izbrisane. Možda se nešto i pokušava zataškati.

Svi pričaju da je bio brutalno pretučen. Kolege iz redakcije su se čuli s ljudima iz osiguranja tog noćnog kluba. Potvrdili su im da se nešto dogodilo. Dakle, nešto se ipak zbilo. Kažu i da su ga našli kako leži u travi. Čini se da nije samo srce razlog smrti.

gol expired VIDEO Gorica i Istra podijelili bodove, susret obilježio nespretan prekršaj za penal divider

Čuo sam i da su u klubu uvjereni da je Tot bio pretučen. Ali nitko se ne želi zaletjeti s ikakvim tvrdnjama. Svi čekaju da se provede službena istraga'', uvjerava Antanevski.

Denis Tot je bio jedan od najboljih hrvatskih rukometaša koji nikada nije igrao za Zagreb, a u karijeri je nastupao za veliki Ademar Leon, Bjelovar, Đakovo, austrijski Bruck i Poreč.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX