Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne biraju se sredstva

Špijunska afera u Njemačkoj, na meti i Kramarić: Policija intervenirala, klub sve priznao

U bundesligaškom klubu odlučili su pomaknuti granice u sportskoj špijunaži, ali akcija im nije uspjela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Špijuniranje protivnika u sportu nije nikakva novost, ali u Bundesligi ta je praksa podignuta na višu razinu.

Andrej Kramarić i njegovi suigrači iz Hoffenheima bili su usred treninga kada je netko iznad njihova trening-centra primijetio neidentificiranu letjelicu. Ubrzo su pozvali policiju – letjeti dronom iznad grupe ljudi ilegalno je u Njemačkoj.

Cijela situacija odigrala se uoči utakmice protiv Werdera u 16. kolu, a iz bremenskog kluba priznali su odgovornost za neobičan slučaj.

Odgovornost je preuzeo sportski direktor Frank Baumann, koji je na ideju došao u suradnji s trenerom Florianom Kohfeldtom i analitičkim odjelom.

"Dron je kratko letio, ali nije prelazio preko terena na kojem su trenirali. Nije bilo opasnosti. Sve smo riješili s Hoffenheimom", rekao je Baumann i ispričao se zbog neugodnosti koju je izazvala njihova akcija.

Werder je u spomenutoj utakmici zaustavio bolje plasirani Hoffenheim odigravši 1:1 na svom terenu. Možda su ipak uspjeli nešto snimiti prije nego je njihova špijunaža sabotirana…

Mediji došli do snimke: Uspjela gola skočiti s tri metra visine i pobjeći mužu Rachael Ostovich (Instagram) Rachael Ostovich (Instagram) Rachael Ostovich (Instagram) +5 Rachael Ostovich (Instagram)

 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider