FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
molila ga da prestane

Mediji došli do snimke: Uspjela gola skočiti s tri metra visine i pobjeći mužu

UFC borkinja Rachael Ostovich jedva je izvukla živu glavu nakon okršaja s mužem.

Galerija Rachael Ostovich (Instagram) Rachael Ostovich (Instagram) Rachael Ostovich (Instagram) +5 Rachael Ostovich (Instagram)

MMA zajednicu prije mjesec dana potresla je vijest o Rachael Ostovich, borkinje s Havaja koju je fizički zlostavljao suprug Arnold Berdon, također borac. U bolnici joj je tada ustanovljena fraktura orbitalne, odnosno jagodične kosti.

Na suđenju se Berdon brani tvrdnjom kako nije kriv te kako je ovo bio tek jedna u nizu njihovih međusobnim žestokih svađa koje je ovaj bračni par imao.

No mediji na Havajima, otkud su oboje, došao je amaterske snimke jednog svjedoka. Snimka je prilično loše kvalitete, no ipak se pomoću nje može izvući dosta informacija koji bi mogli rasvijetliti cijeli slučaj.

Na njoj se čuje Berdon kako u dva navrata više supruzi kako će je ubiti. Na snimci se čuje jecanje Ostovich koja moli supruga da prestane, ali i vidi njen bijeg preko balkona s kojeg je skočila s oko tri metra visine potpuno gola.

Berdon će navodno biti optužen za fizički napad s nanošenjem tjelesnih ozljeda, piše Fightsite, iako su neki spominjali optužbe za pokušaj ubojstva.

Zbog ovog se incidenta odgodila borba između dvije UFC-ove ljepotice, Paige VanZant i Ostovich. No do borbe će ipak doći 19. Siječnja.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider