Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''ti si bog''

TV voditeljica priuštila navijačima najljepši pogled na veliki mural posvećen Maradoni

Na veliki mural Maradone podsjetila je i jedna vatrena navijačica Napolija, TV voditeljica kolumbijskog porijekla Floriana Messina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Napulju je prošle godine osvanuo jedan od mnogobrojnih murala posvećenih Diegu Maradoni, jednom od najvećih heroja toga grada u povijesti. Legendarni je Argentinac Napoliju donio dva jedina naslova prvaka Italije (87. i 90.) zbog čega u tom temperamentnom i nogometom zaluđenim gradom ima status božanstva.

gol expired Maradona u sve gorem stanju: Bizarna snimka pokazuje zašto su kćeri zabrinute divider

A na veliki mural Maradone podsjetila je i jedna vatrena navijačica Napolija, TV voditeljica kolumbijskog porijekla Floriana Messina. Ona je jedna od brojnih ljepotica koje u talijanskim medijima vode emisije posvećene Serie A i Serie B ligama. Ova 31-godišnjakinja vodi nogometnu emisiju Tutti in Campo na Canale 9.

''Maradona je Bog. Maradona je nogomet!!! Nitko kao ti…uvijek s nama. Imam san upoznati te'', napisala je na Instagramu voditeljica te objavila selfie ispod Maradonina murala uoči finala Kupa s Juventusom u kojem je slavio Napoli.

Hrvatski reprezentativac zabio možda i ključni gol sezone, a lijepa voditeljica opet mamila uzdahe Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) +5 Diletta Leotta (Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider