Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbog nje se posebno prati

Hrvatski reprezentativac zabio možda i ključni gol sezone, a lijepa voditeljica opet mamila uzdahe

Nogometaši Atalante napravili su možda i krucijalni korak prema novom nastupu u Ligi prvaka.

Galerija Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) +5 Diletta Leotta (Instagram)

Pogodak koji je u 47. minuti utakmice Atalanta - Napoli postigao Mario Pašalić mogao bi se ispostaviti kao prijelomni trenutak nastojanja kluba iz Bergama da se drugu sezonu zaredom plasiraju u Ligu prvaka.

Naime, iz Italije će u najprestižnije klupsko natjecanja svijeta četiri najbolje momčadi, a Atalanta već dugo vremena drži priželjkivanu četvrtu poziciju, pri čemu joj jedinu kakvu-takvu moguću opasnost predstavljaju Roma i Napoli.

Sinoć se dogodilo to da je Atalanta slomila Napolitance (nakon Pašalića pobjedu je potvrdio Robin Gosens) i spriječila ih da razliku smanje na možebitnih devet bodova, a onda je Roma iznenađujuće na svom terenu izgubila od Udinesea pa Bergamaschi sad imaju prilično komotnu situaciju.

Taj susret između Atalante i Napolija privlačio je puno pozornosti pa se stoga u Bergamu na zadatku pojavila i Diletta Leotta. Svim ljubiteljima Calcia ova voditeljica itekako je poznata jer ona se redovito javlja prije, za vrijeme i nakon onih najvećih utakmica, a takav je bio onaj sinoćnji u Bergamu.

Ovog puta izvan poslovnih zadataka ulovili su je fotografi AFP-a...

Boksač u usponu živi san nogometnih navijača u Italiji, ali i šire: Osvojio je popularnu voditeljicu Daniele Scardine i Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) +3 Diletta Leotta (Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider