Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ide prema dolje

Maradona u sve gorem stanju: Bizarna snimka pokazuje zašto su kćeri zabrinute

Diego Maradona odgovorio je svojim kćerima bizarnom snimkom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, 59-godišnji Diego Armando Maradona proživljava nove teške trenutke. Barem tako smatraju njegove kćeri, ali i dobar dio argentinske javnosti. No on im je odgovorio bizarnom snimkom kojom je samo dodatno potaknuo priče.

Njegove kćeri Gianinna i Dalma zabrinute zbog problema koji njihov otac ima s alkoholom, a mnogi će reći i drogama. Ovaj dio o alkoholu su i rekle javno na argentinskoj televiziji. Također, njhiov odvjetnik Fernando Burlando iznio je tezu da njime upravlja njegova svita prijatelja koji ga drže u nekoj vrsti zatočeništva.

Hrvatski reprezentativac zabio možda i ključni gol sezone, a lijepa voditeljica opet mamila uzdahe Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) +5 Diletta Leotta (Instagram)

''Mišljenja sam da osoba koja je u zatočeništvu ne mora biti negdje zaključana, postoje drugi načini. Kada niste u mogućnosti donositi odluke to je jedna vrsta ograničavanja vaše slobode'', tvrdi odvjetnik koji je zastupao i Maradoninu bivšu suprugu.

Na optužbe da ga iskorištavaju i kontroliraju prijatelji i rođaci, Maradona je odgovorio bizarnim videom na kojem baš i ne izgleda najbolje.

gol expired Pripiti Diego Maradona pokazao plesne pokrete, a potom s ostatkom svijeta podijelio i svoju stražnjicu divider

''Nisam znao da sam zatočen'', rekao je Diego zavezan vrpcom koja je simbolizirala zatočeništvo.

''Pogledajte kako su me zatočili. Zatočen, malo sutra'', poručio je veliki Diego.

Podsjetimo, nedavno je objavio video na kojem pijam pleše gole guzice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider