Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez socijalnog distanciranja

Torcida se okupila ispod sjeverne tribine i glasno navijala dok se Hajduk borio s Interom

Navijači Hajduka okupili su se ispod sjeverne tribine Poljuda i glasno navijali za vrijeme utakmice njihove momčadi i Intera.

Nogomet se vratio, ali ne i navijači. Zbog pandemije koronavirusa, koja još zapravo nije i službeno završena, navijačima nije dozvoljen ulazak na stadion, pa se prva utakmica HNL-a između Hajduka i Intera u Splitu igrala bez gledatelja.

Hajduk je slavio nakon velike drame s 2:1, no nakon utakmice se ponovno najviše priča o sucima koji su morali donijeti nekoliko teških odluka.

gol expired Igrači Intera kunu se da je lopta prešla crtu kod ubačaja Juranovića, vratar Matković pokušao ući u VAR sobu divider

Najviše se priča o 57. minuti i trenutku kada je Inter ostao s igračem manje zbog Soldinog igranja rukom i istovremeno bio suočen s jedanaestercem. Sve je prethodio ubačaj Juranovića kojem je lopta možda pobjegla u gol-aut prije nego ju je vratio u srce šesnaesterca.

Iako im nije bio dozvoljen ulazak na stadion, to nije spriječilo Torcidu da se okupi ispod sjeverne tribine i navija za svoju momčad. Na njih stotinjak pazila je policija, a oni su se trudili iz petnih žila da igrači na travnjaku osjete njihovu podršku.

gol expired Tudor o novom pravilu i ludnici na Poljudu: "To je trebalo i prije napraviti. Bolesna utakmica" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider