Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
i s varom ostaju repovi

Igrači Intera kunu se da je lopta prešla crtu kod ubačaja Juranovića, vratar Matković pokušao ući u VAR sobu

Već nakon prve utakmice HNL-a po povratku od stanke zbog pandemije koronavirusa ostali su repovi zbog suđenja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HNL se nakon stanke zbog pandemije koronavirusom vratio i odmah se dogodio pravi triler u Splitu. Hajduk je pobjedio Inter iz Zaprešića s 2:1, ali tek nakon gola u 97. minuti. No, ono o čemu se nakon susreta ponovno priča su sudačke odluke.

gol expired Torcida se okupila ispod sjeverne tribine i glasno navijala dok se Hajduk borio s Interom divider

Sve se vrti oko 57. minute i situacije kada je Interov Soldo zaradio crveni karton zbog igranja rukom na gol crti, a Caktaš zabio nakon ponovljenog jedanaesterca, nakon što mu je prvi pokušaj obranio Matković, koji se prema mišljenju linijskog suca pomaknuo prerano sa svoj gol linije.

gol expired Tudor o novom pravilu i ludnici na Poljudu: "To je trebalo i prije napraviti. Bolesna utakmica" divider

Igranju rukom Solde prethodio je Juranovićev ubačaj s desne strane, no vrlo je dvojbeno je li lopta prešla gol-aut liniju. Ako jest, Hajduk ne bi dobio kazneni udarac, a Inter ne bi ostao s igračem manje. Igrači zaprešićkog kluba kunu se da je lopta prešla liniju i da je treba biti gol-aut.

"Nije mi jasna situacija kod penala. Suci su zaustavili snimku kada je lopta bila u visini koljena, a ne kada je igrač Hajduka vratio loptu nazad. Gledao sam i ja snimku sa sucima. Moji igrači mi tvrde, čak mi se i kunu da je lopta bila pola metra vani. No, suci su odlučili tako kako su odlučili i sada povratka više nema", rekao je nakon utakmice trener Intera Tomislav Ivković.

Nakon utakmice vratar Intera Mladen Matković otišao je do VAR sobe, u kojoj je glavni bio prekaljeni sudac Ivan Bebek, kako bi pogledao snimku sporne situacije kod jedanaesterca. Na ulasku u sobu zaustavili su ga zaštitari, ali i suigrači koji su došli po njega.

gol expired HNL se vratio potpunom ludnicom: Hajduk nakon velike drame s igračem više jedva pobijedio Inter divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider