Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
maldini, jesi li to ti?

Kad Ronaldo zaigra stopera: Vratio se u obranu i rutinski oteo loptu Messiju nakon sjajnog poteza

Susret Ronalda i Messija bio je u fokusu na Camp Nouu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi susreli su se prvi put nakon odlaska Portugalca iz Real Madrida 2018. u susretu Lige prvaka između Barcelone i Juventusa.

Uspješniji je bio Ronaldo koji je zabio dva gola u visokoj pobjedi 3:0. Bila je to frustrirajuća večer za Messija i Barcelonu: Argentinac se trudio i pokušavao - svih sedam Barcinih udaraca u okvir bili su njegovi - ali nije išlo, a obol tome dao je i Ronaldo.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka utamice dogodio se u 81. minuti. Messi je provukao loptu kroz noge Leonardu Bonucciju, ali odnekud se stvorio Ronaldo, utrčao ispred njega i rutinski mu oteo loptu u maniri prekaljenog defanzivca.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Nije to bio jedini bliski susret fenomenalnih igrača koji su obilježili jednu eru. Ronaldo i Messi pokazali su veliko međusobno poštovanje i prisan odnos, a Ronaldo je nakon utakmice progovorio i o rivalstvu.

"Mi nismo rivali. To je nešto što su mediji stvorili. Ja sam uvijek igrao i htio pobijediti, baš kao i on. Ne zanima me priča tko je bolji od nas dvojice", kazao je Cristiano Ronaldo nakon pobjede Juventusa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️