Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mi nismo rivali"

Raznježili su nogometne fanove: Cristiano Ronaldo i Messi pokazali odnos kao nikada do sada

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi zagrljeni su hodali travnjakom nakon utakmice koja je završila pobjedom Juventusa 3:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Barcelona bila gotovo pa sigurno pobjednik svoje skupine Lige prvaka, Juventus je u Kataloniji kreirao malo čudo i pobjedom 3:0 ipak ugrabio prvo mjesto. Momčadi su završile s istim brojem bodova, ali je Juventus u međusobnom omjeru bolji od Barcelone zbog gol-razlike (3:2).

Cristiano Ronaldo postigao je dva pogotka na Camp Nouu, na koji je devet godina dolazio u dresu Real Madrida. Ovoga puta to je napravio u dresu Juventusa i pritom postigao 13. i 14. pogodak na tom kultnom stadionu, što je najveći broj pogodaka koji je zabio u cijeloj svojoj klupskoj karijeri kada su gostovanja u pitanju!

Ono što je fanovima bilo zanimljivije od same nogometne utakmice jest ponašanje nekoć mrskih rivala koji su se jedva pogledavali, a kamoli pozdravljali. Messi i Cristiano srdačno su se pozdravili prije i nakon utakmice te su neko vrijeme zagrljeni hodali po travnjaku.

gol expired Točne riječi: Pojavila se snimka razgovora sudaca zbog kojeg je prekinuta utakmica Lige prvaka divider

"Mi nismo rivali. To je nešto što su mediji stvorili. Ja sam uvijek igrao i htio pobijediti, baš kao i on. Ne zanima me priča tko je bolji od nas dvojice", kazao je Cristiano Ronaldo nakon pobjede Juventusa.

S obzirom na to da više nisu u istoj ligi, šanse da ćemo ih ponovno vidjeti jednog protiv drugog nisu prevelike. Ako je ovo bio "posljednji ples" ove dvojice velikana na istom travnjaku, bilo ih je lijepo vidjeti da ga napuštaju zagrljeni...

gol expired Svjetski skandal u Parizu: Utakmica Lige prvaka prekinuta, sudac rasistički vrijeđao pomoćnog trenera gostiju! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider