Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki skandal

Točne riječi: Pojavila se snimka razgovora sudaca zbog kojeg je prekinuta utakmica Lige prvaka

Susret između Paris SG-a i Istanbul Bašakšekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć prekinuti susret 6. kola skupine G nogometne Lige prvaka između PSG-a i Istanbul Bašakšehira nastavit će se u srijedu od 18:55, objavila je UEFA.

"Nakon incidenta koji se dogodio na utakmici Lige prvaka između PSG-a i Istanbul Bašakšehira UEFA je u dogovoru s oba kluba odlučila kako će se preostale minute susreta odigrati sutra s novom sudačkom postavom. Početak nastavka bit će u 18:55. Istraga vezana za taj incident bit će otvorena odmah", objavila je UEFA.

Susret između Paris SG-a i Istanbul Bašakšekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe. Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a četvrti sudac Coltescu prilikom komunikacije s glavnim sucem za opis Weboa koristio je riječ ''negru''.

gol expired Bizarna priča suca o kojem bruji Europa: Teške optužbe u domovini, navodno je pokušao samoubojstvo divider

''Onaj crni tamo. Odi provjeriti tko je taj. On je crni tamo, nemoguće kako se ponaša'', bile su riječi rumunjskog četvrtog suca, otkrili su rumunjski novinari, a audiosnimka se pojavila na društvenim mrežama.

Nogometaš gostiju Demba Ba podivljao je kad je čuo što priča četvrti sudac te se počeo derati:

''Zašto si ga nazvao 'negro', zašto si ga nazvao 'negro'?''

Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak. Odmah potom u svlačionicu se povukla i domaća momčad.

Kako je u drugoj utakmici posljednjeg kola u ovoj skupini RB Leipzig svladao Manchester United, jasno je kako su u osminu finala prošli RB Leipzig i PSG, no još nije poznato koja će momčad osvojiti prvo, a koja drugo mjesto u skupini.

Paris SG-u za prvo mjesto treba pobjeda u srijedu, dok će u suprotnom prvo mjesto osvojiti RB Leipzig. Manchester United će na proljeće igrati u Europskoj ligi, dok će Istanbul Bašakšekir u srijedu okončati svoje sudjelovanje u eurokupovima za ovu sezonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider