Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrio planove za dalje

Niko Kranjčar se vratio u Split, dočekan je ovacijama: ''Hajduk je bio moja luka mira''

U Splitu su navijači velikim pljeskom pozdravili svog bivšeg nogometaša.

Na tradicionalnom, humanitarnom malonogometnom turniru ''4 kafića - Memorijal Dino Petrinović'', koje se na splitskim Gripama održava 17. put, jedna od najvećih zvijezda bio je Niko Kranjčar.

Zagrepčanin je u Splitu dočekan ovacijama, baš kao i prije 13 godina kada je iz Dinama prešao u Hajduk, što je tada bio poprilično šokantan transfer.

Niko je nastupio za momčad Camel koja je s 5:0 poražena od momčadi Tennis. Osim Kranjčara, za Camel su nastupili brojni poznati bivši nogometaši poput Pletikose, Vejića, Olića, Klasnića, Đolonge, Ercega, Pralije, Rapaića i Marija Stanića.

''Nije, ni ja njih...To je uzajamno poštovanje. Oduvijek sam odavao priznanje i počast ljudima u Dalmaciji i Splitu na podršci koju su mi dali'', rekao je Kranjčar na konstataciju da ga publika nije zaboravila, piše Dalmatinski portal.

Ludilo u Engleskoj: Lovren zabio u rapsodiji Liverpoola, novi kiks Cityja, sjajni United i Spursi Dejan Lovren (Foto: AFP) Sergio Aguero (Foto: AFP) Paul Pogba (Foto: AFP) +1 Kane i Son (Foto: AFP)

Kaže kako uživa u nogometnoj mirovini, a ponekad zaigra s prijateljima. Kaže kako će završiti trenersku školu, ali nije siguran hoće li postati trener, pa tako ni trener Hajduka o kojem danas kaže:

''Hajduk zaslužuje puno više. Ono što se nadam je da će se Hajduk dignuti na razinu koju zaslužuje za dobrobit kluba i hrvatskog nogometa.''

O tome što je Hajduk za njega značio, Kranjčar je poručio:

''U jednom teškom trenutku klub koji me prihvatio, navijači koji su me prihvatili u periodu gdje mi je bila potrebna dodatna afirmacija. Onda sam govorio da je to bila luka mira kada je bilo najteže.''

Italija podijeljena nakon nepriznatog gola u Rimu: Videotehnologija kaže – nije gol! Patrik Schick (Foto: AFP) Gol ili ne? Gol ili ne? Gol ili ne?

Ronaldo i Mandžukić spasili Juventus s igračem manje: Nevjerojatni niz i dalje traje Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) +1 Duvan Zapata i Alejando Gomez (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider