Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudo od djeteta

U pobjedi protiv Liverpoola zablistao veliki talent, izabran je i za igrača utakmice: ''Kakva predstava''

Nogometaši Chelseaja u utorak su se plasirali u četvrtfinale FA Kupa, eliminiravši Liverpool.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Frank Lampard je u pobjedi protiv Liverpoola pružio šansu 18-godišnjoj tinejdžerskoj zvijezdi Billyju Gilmouru, a ovaj mu je uzvratio tako što je proglašen igračem utakmice u tek drugom nastupu u prvoj postavi Chelseaja.

Produkt Rangersove škole upao je u seniorsku momčad Chelseaja prošli mjesec, ali već je prisilio svog menadžera da ga više ne može ostavljati po strani. Gilmouru se otvorilo nakon ozljeda Williana i Matea Kovačića, suspenzije Jorginha i kontinuiranog izostanka N'Gola Kantea. A Lampard inzistira na tome da je već spreman za izazov.

''Stekao sam apsolutno povjerenje u Billyja. Sjećam se kad je prvi put ušao protiv Sheffielda, izvukli smo utakmicu, a ljudi su se počeli raspitivati za mladića koji izgleda kao 15-godišnjak. Ali ja nemam problema s njim, jer iako je slabije konstitucije, ima ogromnu osobnost i talent'', rekao je Lampard.

gol expired Možebitne loše vijesti za Hrvatsku: Mateo Kovačić ozlijedio ahilovu tetivu divider

''Kakva predstava. Ne samo kao mladi igrač koji je ušao u prvu momčad, već kao vrhunski igrač koji se suprotstavio vrhunskim igračima. Dakle, u pitanju je bila sjajna predstava'', dodao je menadžer Chelseaja.

Gilmour je predstavio u sjajnom svijetlu protiv najbolje momčadi u Engleskoj, a Lampard je potvrdio kako je već sada spreman za izazove na vrhunskog ranga.

''Billy je pokazao da je apsolutno spreman igrati na najvišem nivou. Razlog zašto nam se priključio iz akademije je zbog svojih iznimnih kvaliteta. Besprijekoran nastup'', zaključio je menadžer Chelseaja.

gol expired Chelsea izbacio Liverpool iz FA kupa, Bilićev WBA ispao nakon drame s Newcastleom divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX