Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Nogomet
engleska se smije

Je li ovo moguće? Nakon debakla Uniteda, Liverpool šokantno primio čak sedam pogodaka

Aston Villa pregazila je aktualnog prvaka Liverpoola s nevjerojatnih 7:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čudo se danas dogodilo u engleskom nogometu. Kad su svi mislili da će priča dana biti pobjeda Tottenhama na Old Traffordu u kojoj su s nevjerojatnih 6:1 deklasirali Manchester United, dogodila se utakmica na Villa Parku.

Aston Villa je ostvarila i treću pobjedu u prva tri kola i to jednu od najvećih u modernoj povijesti poznatog kluba iz Birminghama. Villa je s čudesnih i teško objašnjivih 7:2 pregazila aktualnog engleskog prvaka Liverpoola.

Redsi nisu ovako poraženo 57 godina

Prvi put u povijesti ManU i Liverpool su u istom danu primili po najmanje šest golova, a dodajmo i kako je Liverpool posljednji put primio sedam golova prije 57 godina kada je identičnim rezultatom izgubio od Tottenhama.

Srećom, po Redse nisu upisali i najteži poraz u povijesti kluba, to je i dalje 1-9 protiv Birmingham Cityja iz prosinca 1954.

gol expired Skandal u Italiji: Napoli se nije pojavio na utakmici s Juventusom, pravila su jasna divider

Zanimljivo, bila je to druga pobjeda Ville u zadnja tri međusobna susreta nakon trijumfa 5-0 u Liga kupu u prosincu 2019. Međutim, Liverpool je tada igrao s mladom momčad u kojoj niti jedan igrač nije bio stariji od 22 godine jer su "seniori" bili na drugom kontinentu na klupskom svjetskom prvenstvu.

Watkins, Barkley i Grealish briljirali

Međutim, večeras je aktualni engleski prvak nastupio u najjačem sastavu. Domaćin je poveo već u 4. minuti golom Ollie Watkins, a isti je igrač u 22. minuti zabio za 2-0. Deset minuta kasnije smanjio je Mohamed Salah, no Villa je do kraja poluvremena zabila još dva gola. John McGinn je u 35. zabio za 3-1, a Watkins je poluvrijeme života zaključio trećim golom u 39. minuti.

Fantastičnu predstavu Aston Villa je u 55. minuti okrunila i petim golom, a strijelac je bio Ross Barkley. Salah je u 60. smanjio na 2-5, da bi Jack Grealish golovima u 66. i 75. povisio na nestvarnih 7-2. Watkins je u 85. minuti mogao zabiti i svoj četvrti pogodak na utakmici, no pogodio je prečku.

Liverpool je ponižen, Klopp će ludovati u svlačionici, ali liga je ove godine itekako uzbudljiva.

Čiji je poraz gori?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider