Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lajkao i Modrić

Ivan Rakitić se javio Nikoli Kaliniću nakon objave u dresu Hajduka

Nikola Kalinić je objavio fotografiju na Instagramu, a javili su mu se Rakitić, Subašić i Krovinović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Kalinić jučer je imao povratnički debi u dresu Hajduka. Iskusni napadač vratio se na Poljud s 34 godine i odmah upisao asistenciju u pobjedi od 3:1 protiv Slaven Belupa.

Kalinić je u Hajduk stigao iz Verone, a jučer je dobio velike ovacije navijača na izlasku s terena.

Bivši napadač Atletico Madrida, Milana i Rome objavio je na Instagramu fotografije s utakmice, a u komentaru su mu se javili Ivan Rakitić, Danijel Subašić i Filip Krovinović.

gol expired Niko Kovač o povratku u bivši klub na trenersku klupu: "Sve je moguće" divider

Fotografiju su lajkali i Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Ivan Strinić, Alen Halilović, Vedran Ćorluka i mnogi drugi.

''Bilo je lijepo nakon toliko godina vratiti se u svoj grad i klub koji volim i za koji navijam. Na početku mi je bilo malo i čudno, vratili su mi se dani kad sam tu trenirao kao dijete. Bilo mi je malo teško na početku, ali, hvala Bogu, pobijedili smo i to je najvažnije'', rekao je Kalinić nakon utakmice pa dodao:

''Dobro sam se osjećao, malo su me drugo poluvrijeme počeli hvatati grčevi. Nisam dugo igrao i bio sam ozlijeđen. Sve u svemu sam zadovoljan. Najvažnija mi je pobjeda i tri boda, mislim da možemo biti još i bolji'', istaknuo je novi igrač Hajduka.

gol expired Loša i dobra vijest za Dinamo uoči velikog okršaja u Sevilli: Andalužanima se vraća jako bitan igrač divider

Za prvu momčad Bijelih odigrao je ukupno 80 službenih utakmica te je pritom zabio 44 pogotka. U sezoni 2007./2008. postigao je 17 pogodaka, a u sljedećoj sezoni 15 puta se upisao u strijelce. S Poljuda je otišao 2009. godine u tada rekordnom transferu u engleski Blackburn.

U karijeri je postigao više od 170 golova u službenim utakmicama i upisao više od 50 asistencija za svoje suigrače.

Iza Nikole Kalinića je karijera koju bi svaki nogometaš na početku svojeg puta odmah potpisao. Splitski napadač je dijete Hajduka, a 2009. je ostvario transfer u Blackburn. Nakon toga je nosio dres Dnjipra, Fiorentine, Milana, Atletico Madrida i Rome, a u Hajduk se vratio iz Italije.

VIDEO Kalinićeva asistencija za Sahitija:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider