Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
natrag u bundesligu?

Niko Kovač o povratku u bivši klub na trenersku klupu: "Sve je moguće"

Niko Kovač je kandidat za klupu Herthe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kovač je nedavno dobio neočekivano otkaz na klupi Monaca. Hrvatski stručnjak je za otkaz saznao na početku godine, a trenutno je u potrazi za novim angažmanom.

Kovač je u svojoj trenerskoj karijeri bio na klupi Vatrenih, Eintrachta, Bayerna i Monaca, a za Bild je dao prvi intervju nakon odlaska iz Monaca.

Novinar Bilda pitao je Kovača što je iduće u njegovoj karijeri, a želja mu je započeti novi posao tek na ljeto.

''Od ljeta želim ponovno raditi, a ne da nekoga zamijenim usred sezone'', rekao je Kovač.

Sve se više priča o njegovom dolasku na klupu Herthe, a Kovač je otkrio što misli o povratku u Bundesligu.

gol expired VIDEO Svi golovi 23. kola HNL-a: Majstor Oršić obilježio kolo, kao i najveća pobjeda u povijesti Zagrepčana divider

''To mi je uvijek visoko na listi prioriteta. Mislim da se trener treba poistovjetiti s onim što želi i biti uvjeren u kojem smjeru ide. Tada ste otvoreni za sve opcije. Sve je moguće'', istaknuo je hrvatski stručnjak.

Pričao je i o mogućem problemu Bayerna

''Mislim da dobro radi. Bayern ima jasan stil još od Van Gaala. Julian je uveo sustav s trojicom otraga i igra vrlo napadački. Uvijek je bilo teško igrati protiv njegovih momčadi jer je sposoban brzo promijeniti stvari'', rekao je bivši hrvatski reprezentativac pa istaknuo mogući problem Bayerna.

''Za puno klubova je situacija u ovim kriznim vremenima teška. Što se tiče Bayerna, tamo je dovoljno ljudi koji znaju što treba napraviti. Možda to utječe na trenera, ali Bayern ima vrlo dobru momčad, osvojit će ponovno Bundesligu, a vidjet ćemo što će napraviti u Ligi prvaka'', kaže Kovač.

gol expired Amerikanci poludjeli, sud stao na stranu 15-godišnje ruske senzacije unatoč skandalu divider

Niko Kovač je u Monaco stigao u srpnju 2020. godine, ali nije se dugo sadržao na klupi. U Monaco je stigao nakon otkaza u Bayernu.

Bivši hrvatski kapetan i izbornik u karijeri je vodio Eintracht s kojim je neočekivano osvojio njemački kup, a nakon toga je preselio na klupu Bayerna, u Bavarskoj se zadržao jednu sezonu i potom preselio u toplije krajeve.

  • Kovač je dobio otkaz u siječnju 2022.
  • Priča se o njegovom povratku u Herthu
  • Kovač je igrao u Herthi od 2003. do 2006.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider