Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Nema ni Livakovića

Dinamo oslabljen kreće u novu europsku sezonu: "Iznenadili su me, nadam se da neće trebati Bruno i Gavranović"

Dinamo otvara novu sezonu protiv islandskog prvaka Valura.

U srijedu 7. srpnja na rasporedu je prva utakmica 1. pretkola Lige prvaka između Dinama i Valura koja se igra na Maksimiru s početkom u 19 sati.

Nakon predstavljanja novih dresova Dinama pred novinare je izašao trener Damir Krznar, koji je najavio otvaranje nove sezone.

"Pred nama je početak europske sezone protiv Valura, a vrlo je bitno da ovoj utakmici pristupimo jako ozbiljno. Uloga favorita je na našoj stranici, ali situacija je ozbiljna jer još uvijek nismo u pravoj natjecateljskoj formi", rekao je trener hrvatskog prvaka pa dodao:

"Nismo homogeni, nedostaju nam reprezentativci. Neke stvari neće kliknuti istog trenut kada dođu, ali imamo fantastičnu momčad, a oni će dodati šlag na tortu."

gol expired Je li ovo najbolji dizajn u povijesti? UEFA predstavila loptu kojom će se igrati završnica Eura divider

Za prvu utakmicu Lige prvaka Dinamo neće moći računati na dva napadača, ali ni prvog vratara Dominika Livakovića, kojeg nisu ni prijavili za prvo pretkolo.

"U prvoj utakmici nećemo moći računati na naša dva napadača, Brunu Petkovića i Marija Gavranovića. Nadam se da nam neće ni biti potrebni, ali svejedno smo ih prijavili za obje utakmice."

Na kraju, trener Dinama otkrio je nešto o islandskoj momčadi, za koju kaže da ga je iznenadila svojom igrom.

"Igraju napadački nogomet, dominantni su u svojoj ligi. Iznenadilo me što su uređeni, šablonizirani, dobro se rotiraju, dižu bekove, a špica radi sličan posao kao Petković kod nas. Ozbiljna su momčad, ali u renomeu islandske lige", rekao je.

"Naravno, bolji smo, ali koliko je naša liga bolja od islandske, to ćemo vidjeti na terenu", zaključio je Krznar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider