Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novost na maksimiru

Dinamo predstavio nove dresove, imaju kvadratiće na sebi, a druga garnitura je žuta

Plavi dres na sebi ima i kvadratiće kojima je Dinamo istaknuo nacionalnu pripadnost.

GNK Dinamo predstavio je dvije garniture dresove za novu sezonu. Pred nogometašima Dinama su kvalifikacije za Ligu prvaka i zanimljiva HNL sezona.

Dinamo se na službenim stranicama pohvalio novim dresovima, sponzor je ostao Adidas, a prikazani su plavi i žuti dres.

gol expired Je li ovo najbolji dizajn u povijesti? UEFA predstavila loptu kojom će se igrati završnica Eura divider

Plavi dres na sebi ima i kvadratiće kojima je Dinamo istaknuo nacionalnu pripadnost, a žuti dres ima na sebi drugačije motive. Odnosi se i na povijest grada Zagreba u kojem je niz gradskih simbola tijekom povijesti bio upravo žute boje.

Dinamo je u prošlosti igrao u žutim dresovima, a čelnici kluba odlučili su vratiti tu varijantu.

gol expired Olmo otkrio što su mu poručili naši reprezentativci nakon osmine finala: "Imam posebne osjećaje za Hrvatsku..." divider

''Nova garnitura Dinamovih dresova svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta i Hrvatske i grada Zagreba. Pri kreiranju kolekcije dresova za sezonu 2021./1022. ponajprije smo se vodili kvalitetom, tradicijom kao iznimno bitnim dijelom klupskog habitusa, ali i snažnom simbolikom. Pritom smo nastojali pratiti svjetske trendove u vrhunskim tehnologijama izrade i dizajna te cijelu priču nasloniti uz sve uspješnije Dinamove nastupe na domaćem i europskom terenu'', rekao je Tomislav Rukavina, direktor marketinga i prodaje.

Novi dres po cijeni od 549 kuna za odrasle (muški i ženski dizajn) te dječji dres po cijeni od 489 kuna u prodaji su od ponedjeljka 5. srpnja u oba Dinamova fan shopa te (stadion Maksimir i Jurišićeva 2a) u web shopu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider