Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stroga pravila

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Dinama u Ligi prvaka: Boysi neće biti na tribinama

Za ulazak na tribine protiv Valura u Ligi prvaka navijači Dinama moraju ispuniti stroga pravila.

Sutra od 19 sati na rasporedu je prva utakmica 1. pretkola Lige prvaka između Dinama i Valura na maksimirskom stadionu pred gledateljima, ali uz dosta stroga pravila.

Prije nekoliko dana Zagrepčani su na svojoj službenoj stranici objavili cijene ulaznica za utakmicu protiv Valura, ali i uvjete ulaska na Maksimir koje će morati ispuniti svi navijači.

gol expired Što se događa s Dinamovim travnjakom? Bio je najbolji u državi, a sada je uništen divider

Tako su napomenuli da nitko neće moći ni kupiti kartu bez važećeg osobnog dokumenta i COVID potvrde, a karte se mogu kupiti danas od 9:00 do 21:00 te sutra od 09:00 do 19:45.

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

BBB neće ići na utakmicu protiv Valura

Zbog toga su Bad Blue Boysi odlučili da neće biti prisutni na sutrašnjoj utakmici Dinama protiv Valura, odnosno da neće biti organiziranog navijanja.

"S obzirom na to da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutačno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa. Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmicama unatoč trenutačnoj situaciji imaju našu podršku", objavili su na svojoj stranici na Facebooku.

Inače, nakon jučerašnjeg predstavljanja novih dresova Dinama, pred novinare je izašao i trener Damir Krznar te otkrio da će momčad biti oslabljena za nekoliko igrača.

Tako neće moći računati na Brunu Petkovića, Marija Gavranovića, Dominika Livakovića i možda još nekoliko igrača koji su bili dio hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu 2020.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider