FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
objavila fotke

Kako su boksačice izgledale prije, a kako poslije borbe: Neprepoznatljiva nakon 236 udaraca

Boksačice Amanda Serrano i Miriam Gutiérrez odradile su deset rundi, nakon kojih je poražena izgledala neprepoznatljivo.

Jedna od borbi koje su poslužile kao zagrijavanje za meč između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja bila je i ona između Amande Serrano i Miriam Gutiérrez. Slavila je sudačkom odlukom Portorikanka Serrano, inače WBC i WBO prvakinja u perolakoj kategoriji.

Bio je to njezin debi u lakoj kategoriji, i to kakav. Nije nokautirala protivnicu, ali je Španjolka Gutiérrez nakon deset žestokih rundi izgledala neprepoznatljivo. ESPN piše kako je primila nevjerojatnih 236 udaraca, od kojih 37 već u prvoj rundi.

Španjolki je lice bilo natečeno, posebno nos i dio oko usta te oba oka. Sve se to lijepo vidjelo na zajedničkoj fotografiji koju je objavila pobjednica Serrano, koja je na društvenim mrežama odala priznanje ratnici s druge strane ringa.

gol expired Tjelohranitelj i vozač otkrio nepoznate detalje iz Tysonovog života: Bio je lud za jednim crtanim filmom divider

''Nikad se nisam toliko krivo osjećala nakon pobjede. Moja je protivnica ratnica i ja sam samo radila svoj posao. Miriam mi je ustvari najdraža od svih protivnica. Ponizna, skromna i velikog srca. Neustrašiva'', napisala je Serrano putem Twittera, dok joj se posebno zahvalila i na Instagramu, gdje smo mogli vidjeti štetu na licu Španjolke.

Serrano je pak prošla bez vidljivih ozljeda na licu, što dovoljno govori koliko je dominirala u ovoj borbi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider