FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KRenule teorije

VIDEO Fanovi tvrde kako je uzvrat Paula i Woodleyja namješten: Bivši MMA prvak je dobio znak kad treba spustiti ruku

Krenule su teorije zavjere na internetu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jutro poslije strašnog nokauta Jakea Paula kojim je "umirovio“ bivšeg UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleyja u njihovom uzvratnom boksačkom meču, fanovi tvrde kako je cijeli okršaj – namješten!

Paul je brutalno oborio Woodleyja u šestoj rundi revanša, ali Internet poriče legitimnost tog ishoda jer smatra kako je sve namještaljka.

gol expired Fury otkazao borbu s omraženom zvijedom YouTubea: Zbog ove snimke mnogi krive Tysona divider

Paul se originalno trebao boriti s drugim boksačem, ali Woodley je uskočio naknadno i pristao na uzvranu borbu pred 18 tisuća navijača u Amaiea Areni. Međutim, nije se proslavio i njihovo rivalstvo je završilo uvjerljivom drugom pobjedom popularnog jutjubera Paula.

Mnogim ljubiteljima MMA-ja nije dobro sjelo takvo ponižavanje bivšeg prvaka protiv čovjeka kojeg izgleda još uvijek smatraju amaterskim boksačem, iako njegov popis žrtava u profi boksačkoj karijeri polako, ali sigurno raste, pa su brzo krenuli s teorijama zavjere.

Derrick Lewis VIDEO Kakav luđak! Derrick Lewis poslije strašnog nokauta, otkopčao hlačice i učinio nešto "neviđeno" divider

Na Twitteru je jedan korisnik uhvatio 40 tisuća pregleda na svojoj teoriji kako je Paul signalizirao svom suparniku da završni udara stiže, a Woodley je navodno spustio ruku i dozvolio mu da ga pokosi.

Paulova ruka je navodno bila signal, ali treba biti iskren i reći kako bi to bilo vrlo teško primijetiti usred bučne dvorane, pogotovo mozgu iscrpljenom i bez kisika poslije 18 minuta boksačkog meča.

gol expired MMA borca pronašli mrtvog, prije dva mjeseca nokautirao bivšeg UFC-ovca divider

Vjerojatnije je kako je Woodley spustio ruku poslije Paulove finte udarca u tijelo, mislio je kako mu stiže kazna u torzo, ali Paul je umjesto u tijelo udario Woodleyja snažno desnom u glavu i oborio.

Što vi kažete?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider