FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što su to izvodili?

Fury otkazao borbu s omraženom zvijedom YouTubea: Zbog ove snimke mnogi krive Tysona

Tommy Fury i Jake Paul trebali su se boriti 18. prosinca, ali meč je otkazan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon višemjesečnih prepirki na društvenim mrežama manje poznati Fury, Tysonov brat Tommy trebao je 18. prosinca ući u ring sa zvijezdom YouTubea Jakeom Paulom, ali sinoć je stigla potvrda da od borbe, barem za sada, neće biti ništa!

Trebao je to biti veliki obračun između dvije novajlije u svijetu boksa, ali 22-godišnji Britanac je otkazao borbu zbog slomljenog rebra i bakterijske infekcije. 

Iako je Jakeov stariji brat Logan prozvao Furyja kukavicom, ovaj ne želi odustati od meča. Štoviše, Tommy traži novi datum borbe, što je potvrdio i njegov promotor Frank Warren.

"Srce mi je slomljeno jer sam bio primoran otkazati svoju borbu protiv Jakea Paula. Pripreme su prošle jako dobro i niti u jednom trenutku nisam očekivao da će nešto spriječiti moju pobjedu 18. prosinca. Jako sam razočaran i stvarno se nadam da ovu borbu možemo dogovoriti iduće godine. Želim ovaj meč više od ičega, ali sada se moram fokusirati na svoj oporavak i ugovaranje novog datuma borbe", rekao Fury u priopćenju koje je podijelio Frank Warren na svojem profilu na Instagramu.

Tyson bio uvjeren u pobjedu brata

Zanimljivo, uoči meča Tyson Fury je bio uvjeren u pobjedu svojeg mlađeg brata, spomenuo je da Tommy može pobijediti zvijezdu YouTubea i sa slomljenim rebrom ili gripom, a upravo je tu ozljedu i zaradio.

A čini se da je ozljede došlo upravo na treningu, tako se na internetu pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako Tyson više puta baca medicinsku loptu u prsa svojeg mlađeg polubrata.

U svakom slučaju, Jake Paul je brzo našao Furyjevu zamjenu. Ekspresno je dogovoren meč s bivšim UFC prvakom velter kategorije, Tyronom Woodleyjem, koji će tako dobiti priliku za revanš. Podsjetimo, krajem osmog mjeseca Paul je pobijedio Woodleyja podijeljenom sudačkom odlukom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider