FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U svom stilu

VIDEO Kakav luđak! Derrick Lewis poslije strašnog nokauta, otkopčao hlačice i učinio nešto "neviđeno"

UFC-ov zadnji događaj 2021. godine završio je spektakularnim nokautom Derricka Lewisa i njegovim još spektakularnijim potezom poslije borbe.

Urnebesni Derrick Lewis u teškaškom dvoboju večeri zaustavio je niz Chrisa Daukausa od pet pobjeda zaredom strašnim nokautom već u prvoj rundi UFC-ovog Fight Nighta 199 u Las Vegasu.

Zadovoljstvo još jednim impresivnim finišom bio je toliko oduševljen da je svoje veselje i svoju opremu podijelio s malobrojnom publikom u UFC-ovom Apex centru.

Nije bilo puno akcije pri početku borbe i činilo se kako će se dvojica masivnih teškaška još dugo ispitivati, međutim Lewis je eksplodirao, uzdrmao šakom svog suparnika i nasrnuo na njega. Daukaus se nakratko vratio među žive, ali ne zadugo, u boksu iz klinča nije uspio sanirati štetu koju mu je nanio inicijalni udarac Lewisa i dobio je još jedan direkt u bradu koji ga je na mjestu uspavao.

Po završetku borbe Lewis se raskomotio, otkopčao hlače i izvadio suspenzor pa ga bacio u publiku.

"Jedinstven potez, ovo nikad nitko nije napravio, bacio suspenzor u publiku", komentirao je Michael Bisping u intervjuu u oktogonu poslije borbe.

"Neka ljudi zarade nešto novaca, ako ikad postanem prvak", poentirao je Derrick Lewis koji je poslije interevjua bacio i ostatak opreme, te (ne)sretnicima koji su uhvatili suspenzor i rukavice potpisao trofeje.

Lewis se ovom pobjedom vratio među žive, "obrisao“ poraz od privremenog prvaka Cyrila Ganea u zadnjem meču i ponovo se stavio na mapu u kraljevskoj kategoriji. Još jedan senzacionalan nokaut, 21. u 25. pobjeda UFC-ovog rekordera po broju nokauta u teškoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider