FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Poslagao petoricu

Tjelohranitelj i vozač otkrio nepoznate detalje iz Tysonovog života: Bio je lud za jednim crtanim filmom

Mike Tyson jedan je od najvećih teškaša u povijesti boksa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mike Tyson još uvijek drži nekoliko rekorda kad je u pitanju superteška kategorija u boksu.

Svakako, jedan od najimpresivnijih vezan je uz njegovu dob u trenutku kad je postao svjetski prvak. Imao je samo 20 godina, četiri mjeseca i 22 dana te je do danas ostao najmlađi boksač koji je došao do naslova u superteškoj kategoriji.

Prvi je boksač koji je ujedinio titule po WBA, WBC i IBF verziji, ujedno i prvi koji ih je obranio.

Nema sumnje, Mike Tyson bio je i ostao vruća medijska roba, pa stoga ne čudi interes za knjigom njegovom bivšeg tjelohranitelja i vozača Rudyja Gonzalesa. On je u knjizi (The Inner Ring) iznio neke dosad nepoznate detalje iz života boksačkog velikana.

"Kad smo trenirali u Las Vegasu, njegovi sparinzi su obično bili od 12 do 17 sati. Bio bi najsimpatičniji dečko na svijetu prije nego bi ušao u ring sa sparing partnerima. Onda bih ih pitao kako su, kako im je obitelj i zatim bi ih nokautirao svu petoricu u roku od sat vremena tako da više nitko ne bi ostao", navodi Gonzales.

"Jednog dana sam ga pitao: 'Šefe, zbunjen sam. Nije li ovdje riječ o radu na tehnikama?', a on bi odgovorio: Ako nastavim ovako, stići ću pogledati Tom & Jerryja."

Tyson inače nikad nije bio sramežljiv zbog svoje ljubavi prema crtanim filmovima, čak je otišao toliko daleko da se i okušao u vlastitoj animiranoj seriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider