Refresh

This website gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/kosarka/rudy-gobert-pozitivan-na-koronavirus-zaustavljena-nba-sezona---597170.html is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Košarka
SPORTOVI
Košarka
"zaustavljamo sve do daljnjega"

Zaustavljena NBA sezona! Zvijezda Utah Jazza i suigrač Bojana Bogdanovića pozitivan na koronavirus

Uprava NBA lige odlučila je ne riskirati i s prvim je slučajem koronavirusa odmah zaustavila odigravanje daljnjih utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski košarkaš Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan je na koronavirus! Ta vijest uzdrmala je NBA svijet do te mjere da liga donese odluku o trenutačnom prekidu sezone.

Sve je bilo spremno za početak utakmice u Oklahomi između Thundera i Utah Jazza kada je stigla odluka da se utakmica otkazuje. Navijačima nije bilo jasno što se događa, no ubrzo se internetom proširila informacija o tome da je centar Utah Jazza Rudy Gobert, koji nije bio u dvorani u tom trenutku, pozitivan na koronavirus.

gol expired Oglasio se zaraženi nogometaš Juventusa: "Poštujte pravila. Napravite to za sebe i svoje voljene" divider

On se u ponedjeljak sprdao s tim virusom te je na druženju s novinarima rukama dirao sve mikrofone i diktafone koji su bili postavljeni ispred njega.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović suigrač je Rudyja Goberta u Jazzu, pa je neupitno da će on, ali i svi drugi igrači Utah Jazza morati na testiranje i vjerojatno karantenu. 

gol expired Liverpool ispao: Atletico preživio nemoguće, pa u produžetku zabio tri gola i eliminirao prvaka Europe! divider

Nedugo nakon što su suci, nakon razgovora s ligom, objavili momčadima i navijačima da se utakmica otkazuje, iz vrhuške NBA lige stigla je vijest da se kompletna sezona privremeno zaustavlja.

"NBA liga zaustavila je sezonu do daljnjega", stoji između ostalog u javnom priopćenju NBA lige.

Hoće li se i kada nastaviti sezona, teško je reći, no činjenica je da liga u korijenu želi srezati brzorastući problem koji je zahvatio cijeli svijet.

Recimo i da istovremeno najjača hokejaška liga svijeta nije zaustavila svoju sezonu, već će se NHL utakmice, barem zasad, igrati prema rasporedu, ali bez navijača.

gol expired PSG razbio proklestvo osmine finala: Parižani izbacili Borussiju Dortmund divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider