Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"virus ne bira"

Oglasio se zaraženi nogometaš Juventusa: "Poštujte pravila. Napravite to za sebe i svoje voljene"

Daniele Rugani javno se oglasio nakon vijesti da je zaražen koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je obznanjeno da je nogometaš Juventusa Daniele Rugani zaražen koronavirusom putem društvenih mreža oglasio se i sam igrač Stare dame. Juventus je nekoliko sati ranije objavio da je Rugani pozitivan na koronavirus, ali i da nema simptome bolesti.

gol expired Liverpool ispao: Atletico preživio nemoguće, pa u produžetku zabio tri gola i eliminirao prvaka Europe! divider

"Već ste pročitali vijest i zato želim uvjeriti sve one koji se brinu za mene da sam dobro. Pozivam sve da poštuju pravila jer virus ne bira. Napravimo to za sebe, za svoje voljene i sve one oko nas. Hvala", napisao je Rugani na svom profilu na Twitteru.

Rugani se nalazi u izolaciji, a isto će vjerojatno uslijediti i za kompletnu momčad Juventusa, s obzirom na to da je na isti dan kada je objavljena vijest Rugani normalno trenirao s ostatkom momčadi.

gol expired PSG razbio proklestvo osmine finala: Parižani izbacili Borussiju Dortmund divider

Cristiano Ronaldo istovremeno je u Portugalu, a kako prenose talijanski mediji, vratit će se tek kada se situacija stabilizira.

Italija je žarište zaraze u Europi, a sva sportska natjecanja odgođena su do 3. travnja. Samo u posljednja 24 sata zabilježeno je 196 smrtnih slučajeva.

Rugani je prvi nogometaš iz najboljih liga svijeta kojem je otkrivena zaraza koronavirusom.

gol expired Vatreni neće putovati u Katar: Zbog koronavirusa otkazan pripremni turnir! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider