Automoto
SPORTOVI
Automoto
''sad znate zašto sam zgodan''

Mediji i navijači opčinjeni ljepotom majke mladog svjetskog prvaka: ''Imao sam problem s prijateljima''

Joan Mir svjetski je motociklistički prvak, ali je javnost upoznala i njegovu majku.

Prije tjedan dana Suzuki je došao do prve titule u MotoGP-u nakon 20 godina. Zasluga je to novog mladog Španjolca koji se okrunio naslovom prvaka, Joana Mira.

Ovaj 23-godišnjak s Mallorce naslijedio je na tronu najbrže motociklističke klase čudesnog Katalonca Marca Marqueza koji je vladao MotoGP-om čak četiri godine u nizu.

No Mir je pod svjetlima javnosti morao odgovarati na pitanja novinara i o svom privatnom životu. U Valenciji su s njime bili i djevojka Alexandra te roditelji. Zanimljivo, medijima i navijačima za oko nije toliko zapela njegova djevojka već majka, Ana Mayrata.

Društvene mreže su eksplodirale, majka svjetskog prvaka postaje prava zvijezda zbog svoje ljepote pa se te situacije morao dotaknuti i sam svjetski prvak.

''Imam taj problem čitav problem. Cijeli život imam problem s prijateljima, to zezanje… To je tako valjda. Mislio sam da će proći s godinama, da će se barem malo promijeniti, ali ne. Nisam zabrinut. Mislim da je baš dobro što mi je majka prelijepa. Sad vam je konačno jasno zašto sam tako zgodan'', našalio se 23-godišnjak na svoj račun.

A kako se s neočekivanom popularnošću bori Mirova majka.

''Ona to dobro podnosi, baš kao i ja. Nije toliki problem'', kaže Mir.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider