Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Domaćini se bunili

Hajduku se otvorilo u nastavku: Gyurcso i Caktaš sredili Inter u Zaprešiću

Splićani drže isti zaostatak za Dinamom, a ovim su se trijumfom odlijepili od Rijeke.

Inter Zaprešić - Hajduk u 29. kolu HNL-a završilo je s 0:3, uvjerljivom pobjedom Splićana koji su time vratili zaostatak za vodećim Dinamom (golovima Soudanija slavili u Vinkovcima) na osam bodova.

Splićani su također imali problema s probijanjem domaćeg obrambenog bedema. Uspjelo im je to u 59. minuti kada je Adam Gyurcso odličnim udarcem zabio za vodstvo, uz pomoć Interova braniča Tomislava Haramusteka od čije se noge lopta odbila i završila u mreži.

Domaćini su žestoko protestirali kod zagrebačkog suca Frana Jovića jer su smatrali da je na početku te akcije bio nedosuđen prekršaj na Mislavu Postonjskom. Najžešći u prosvjedima bio je Nikola Rak kojemu je Jović dao žuti karton.

Deset minuta kasnije neuhvatljivi Gyurcso je izborio, a Mijo Caktaš realizirao jedanaesterac za povećanje splitske prednosti.

Isti je igrač u 79. minuti postavio konačnih 3:0. Po desnoj strani sjurio se Josip Juranović, poslao povratnu loptu u srce kaznenog prostora, gdje je naletio Caktaš i preciznim udarcem matirao Mrmića.

U završnici dvoboja izravni crveni karton zaradio je igrač Intera Mato Grgić, koji je u izglednoj situaciju za postizanje pogotka klizećim startom zaustavio Zvonimira Kožulja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider