Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstorski volej

Soudani spasio Dinamo u Vinkovcima: Cibalia dvaput pogađala okvir gola!

Vrlo dobro su se Vinkovčani suprostaviti favoriziranim Zagrepčanima, ali presudila je individualna kvaliteta i - sreća.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 29. kolu HNL-a Dinamo je kao gost pobijedio Cibaliju s 2:0, a oba pogotka postigao je El Arabi Hillel Soudani.

Za vodeću momčad prvenstva nije to bio ni približno lagan posao kao što to sugerira konačan rezultat jer Vinkovčani su odigrali vrlo dobru utakmicu, a da je bilo malo sreće ne bi teren napustili poraženi. Naime, igrači Davora Rupnika dvaput su pogađali okvir gola.

U četvrtoj minuti je Luka Muženjak dugom loptom pronašao Ivana Galića koji ju je dobro primio i poslao u for, izbio sam ispred Dominika Livakovića i pucao ljevicom, ali umjesto mreže pogodio je vratnicu.

To prvo poluvrijeme bilo je, što se Dinama tiče, za zaborav. Cibalia je sačuvala nulu i u nastavak susreta ušla s nadom da može osvojiti bod i pobjeći sa začelja ljestvice.

Ta nada trajala je do 72. minute kada je fantastični El Arabi Hillel Soudani zabio za vodstvo gostiju. Aut je izveo Jan Lecjaks, a previše domaćih igrača se zateklo u srcu šesnaesterca, zaboravili su na Alžirca koji je bio neometan i imao je dovoljno vremena namjestiti se na volej. Vratar Cibalije Zvonimir Šubarić nije imao šanse, lopta je odsjela u njegovom donjem desnom kutu.

U međuvremenu, Marko Karamarko je pogodio prečku u situaciji kad je htio centrirati s desne strane. Lopta je odsjela na gredi Dinamova gola...

Priču je zaključio Soudani svojim drugim golom kojeg je postigao u 88. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider