Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratnik poslije COVID-a

Jedan od najiskusnijih Španjolaca: "Bit će teško, Hrvati su svjetski doprvaci, ali jako dobro poznamo njihovog kapetana"

Hrvatska će protiv Španjolske igrati na trećem Euru zaredom, ali prvi put u nokaut fazi.

Kapetan španjolske reprezentacije Sergio Busquets izjavio je nakon pobjede 5:0 nad Slovačkom u Sevilli i plasmana u osminu finala Europskog prvenstva u kojem ih čeka Hrvatska, da ih "protiv svjetskih doprvaka čeka teška utakmica".

gol expired Dalić objasnio zašto nije htio Furiju, ali i koja je formula za prolaz ''nove Španjolske'' divider

"Danas je bio sjajan trenutak za sve, za nas, za gledatelje. Ovo nam je svima trebalo, a navijači su bili jako dobri. Kad imamo takvu podršku, onda smo mnogo snažniji. Protiv Hrvatske će biti teško, oni su svjetski doprvacim," započeo je Sergio Busquets.

Dobro znaju Luku, a osobito on

"Znamo njihovog kapetana jako dobro. Nikad nije lako pobijediti u osmini finala", dodao je Busquets koji se za dvoboj sa Slovacima vratio u momčad nakon što je prve dvije utakmice propustio zbog pozitivnog testa na Covid-19.

Hrvatski navijači - 1 Invazija hrvatska navijača na Kopenhagen: Prodaja ulaznica kreće u 11 sati! divider

Aymeric Laporte je protiv Slovačke postigao svoj prvi pogodak u dresu španjolske reprezentacije.

Mlađi žive svoj san

"Živim svoj san, jako sam sretan, svi su me odlično prihvatili i pokušavam im malo vratiti za iskazanu ljubav. Mnogima smo zatvorili usta, odigrali smo odlično i naš pristup je bio izvrstan", rekao je branič iz Manchester Cityja, a osvrnuo se i na predstojeći dvoboj u osmini finala s Hrvatskom:

gol expired Treći put zaredom na Euru na Španjolce: Hrvatska na putu Enriquevoj zlatnoj mladeži do još jednog zlatnog ljeta divider

"Znamo da su oni vrlo težak suparnik. Ako su došli tako daleko, znači da su dokazali kvalitetu. Mi moramo nastaviti igrati svoju igru, a uvjeren sam da ćemo to i napraviti s obzirom na kvalitetu koju imamo u momčadi."

Jeste li zadovoljni protivnikom u osmini finala Eura?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider